Beoordelingen 

1118 commentaren van in totaal 1118 beoordelingen
Service
P. Gramsma (Eindhoven )
16-08-2019
8

Kundig personeel. Vriendelijk en staan direct klaar. Vaak dezelfde dag kan de auto gerepareerd worden en weer opgehaald.

Service
Mw G Smit
14-08-2019
9

Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid en de duidelijkheid waarmee informatie wordt gegeven.

Service
Ad Custers (Eindhoven)
14-08-2019
9

Ik vind ze betrouwbaar en technische capaciteiten hebben.Ben nog nooit teleurgesteld. We houden Driessen erin.

Service
Mevr.Thérèse Treverlo-Poublon (Best)
07-08-2019
9

Het vertrouwe en de goede service

Service
Gerrie Nouwens (Best)
07-08-2019
9

zeer deskundig

Service
Jan Huggers (Eindhoven)
02-08-2019
8

Omdat ik altijd goed en correct behandel ben

Verkoop
Iffb audenaerd (Eindhoven)
24-07-2019
10

Reeds eerder toegelicht

Verkoop
Henriet van der linden
24-07-2019
10

Klantvriendelijk persoonlijk professioneel deskundig eerlijke onderhandeling leuk gesprek

Service
Arjan Gelderblom (Nuenen)
24-07-2019
9

Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt ging ik nu voor het eerst naar Driessen Eindhoven omdat de vertrouwde Toyota garage in nuenen is gesloten. De behandeling bij Driessen was heel goed en persoonlijk.

Service
Dhr. J.J.van der Weele (Eindhoven )
24-07-2019
9

Naar volle tevredenheid geholpen

Verkoop
Mevr. M. Van Hattum (Rosmalen)
23-07-2019
10

Binnen 5 minuten na opvragen van de brochure werd er al contact met me opgenomen. Goede informatie voorziening en hele prettige benadering door verkoper. Ophalen van de auto was echt een feestje.

Verkoop
T van de Laar (Eindhoven )
23-07-2019
9

Fijn geholpen, luisterend oor en niet opdringerig.

Verkoop
Svetlana (Eindhoven)
23-07-2019
10

Ik rij vele jaren met toyota. 8 jaar terug was ik verhuisd naar Eindhoven en heb een toyota dealer bij mijn woonplasts in de buurt gezocht. Ik kwam bij toyota Driessen in eindhoven terecht. Ik werd met op recht goed geholpen en goed geadviseert. Zo kreeg ik fijn gevoel dat er daar naar je geluisterd word. Zo ben ik al 7 jaar tevreden en blijf voorlopig als klant bij Toyota.Oprechte medewerkers en ze geven een eerlijke advies. Daar hou ik van.

Verkoop
Alexander Veenhuijs
23-07-2019
9

Vriendelijke ontvangst van het personeel bij binnenkomst, goede uitleg over het voertuig dat ik wilde aanschaffen, goede en tijdige feedback op mijn vragen die ik (had) heb na het aanschaffen van dit voertuig. Mijn ervaring?...TOP dealer.

Verkoop
Hans Vlemmings (Eindhoven )
23-07-2019
9

No nonsens en duidelijk.

Verkoop
Maartje van Os (Eindhoven)
23-07-2019
10

Zeer goede service en goede communicatie. Ze hebben me goed en snel geholpen.

Verkoop
Jan Kirkels (WEERT)
23-07-2019
7

Ik had als extra een dashcam en portierwindschermen besteld, maar helaas vanaf 1 april tot nu niets.

Verkoop
Mevrouw LJ Hagoort (Eindhoven)
23-07-2019
9

Zeer vriendelijk geholpen door mijn contactpersoon Edwin. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn nieuwe auto eerder kon ophalen, waardoor ik niet zonder auto kwam te zitten. Dit doordat de APK van mijn oude auto verliep en ik daar niet meer in kon rijden.

Service
lex ziegenhardt (mierlo)
17-07-2019
8

goede service, aandacht voor probleem en zien het als plicht om 100% op te lossen.

Service
Dhr.J van Leenders (Best)
11-07-2019
8

De batterij van de autosleutel is vervangen. De afstandsbediening doet het weer, maar het lampje op de sleutel wijgerde na een dag weer dienst.

Service
Tiny en Nettie Beks (Geldrop)
11-07-2019
9

Wij zijn pas kort klant bij Driessen want wij zijn over gegaan van Jansen uit Nuenen waar we zeker 30 jaar klant zijn geweest. Maar ook hier bij Driessen zijn ze zeer klantvriendelijk.

Service
Annelies (Eindhoven)
08-07-2019
10

Super service en vriendelijk personeel

Service
Ruud Thijssen (Eindhoven)
04-07-2019
10

Je kunt er terecht voor vakkundige dienstverlening en vriendelijk personeel. Aanrader!

Service
Ad Frunt (Eindhoven)
04-07-2019
9

Ik koop al jaren bij Driessen nieuwe auto's.Ik rij nu Toyota, maar voorheen lang Opel gereden. Ik heb bij Driessen altijd goed kunnen slagen met inruil, en de service is prima. Het voordeel is dat Driessen meerdere merken verkoopt, wat het veranderen van merk makkelijker maakt, en het inruilen dan gunstiger is.

Service
Mevr. Soetens (Eindhoven)
04-07-2019
9

De eerste keer dat ik kennis maakte met deze dealer. Zal hen zeker aanbevelen aan anderen.

Service
Mevr. M. Donders (Eindhoven)
21-06-2019
10

Vriendelijk, gastvrij,behulpzaam, mee denken.

Service
Mevr. van den Eijnden (Helmond)
14-06-2019
9

Vriendelijk, meedenkend, efficiënt, informerend, duidelijk.

Service
Frank
12-06-2019
10

Goede service, duidelijke heldere afspraken, vriendelijke receptie. Komen afspraken na. Top

Service
Dhr J.Jansen (Bladel)
07-06-2019
9

Gewoon PRIMA

Service
B Timmermans (Eindhoven)
07-06-2019
10

Zeer vriendelijke en correcte mensen. Snelle en nette afhandeling en alles in goed overleg. Uitermate tevreden!

Service
Piet Hoevenaars (Eindhoven)
07-06-2019
9

Alles gebeurt altijd prima en zelfs zaken die ik niet opgemerkt heb worden door hen betrouwbaar meegedeeld en in overleg aangepakt!

Service
Toos bastian (Best )
07-06-2019
9

Een 9 is goed

Service
Geurt Peters van Neijenhof (Breugel)
07-06-2019
7

Het was mijn eerste contact met Driessen Toyota en ik vind de 7 een juiste weergave. De toekomst zal uit moeten wijzen hoe mijn ervaring wordt.

Service
Saskia (Eindhoven )
31-05-2019
8

Goede sevice

Service
Els van den Heuvel (Eindhoven)
31-05-2019
10

Altijd vriendelijk en tijd voor Je nemen

Service
fam. Baggerman (Helmond/Brandevoort)
31-05-2019
8

Duidelijke uitleg bij onderhoud. Ontvangst vriendelijk en accuraat. Wij zijn oude klanten van Jansen in Nuenen. Grootschaligheid is even wennen bij Driessen.Uitleg en opbouw van de rekening prima. Echter is het leenauto-beleid in mijn ogen te prijzig omdat men naast de huurprijs per dag (30 euro) vraagt de auto af te tanken. Dat zou inclusief moeten zijn vind ik.Wij hebben ivm de afstand vanaf thuis deze soms nodig bij groter of meer onderhoud.

Service
Bert Janssen (Nuenen)
31-05-2019
8

Goed geïnformeeerd, afspraken nagekomen, vriendelijk personeel en deskundig.

Service
Dhr. de Groot (Eindhoven)
27-05-2019
5

Onze auto bleek ivm met een terugroepactie met een bijna lege tank overgedragen te moeten worden. Wij zijn echter nooit op de hoogte gesteld van deze actie en worden nu gedwongen om na deze onderhoudsbeurt weer een afspraak te maken. Wij werken allebei en een afspraak maken betekent voor ons heel veel regelwerk. Men reageerde nogal laconiek in de trant van 'dan maakt u toch gewoon weer een afspraak'. Nee dus! Zo werken die dingen niet! Dit vinden wij echt zeer teleurstellend!

Service
Mikell Smits (Nuenen)
24-05-2019
10

Uitermate vriendelijke en deskundige mensen die de klant belangrijk vinden. Ik weet steeds waar ik aan toe ben en alle afspraken en beloftes worden nagekomen. Heel prettig om te weten dat zij voor mijn mobiliteit zorgen.

Service
Alwin Dullaart (Waalwijk)
24-05-2019
10

Zeer vriendelijke mensen met kennis van hun vak

Service
Gerrit Gerritsen (Helmond)
22-05-2019
10

Kwalitatief goede werkzaamheden uitgevoerd door deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
A. H.
22-05-2019
10

De benadering was netjes en correct, waarbij mij vooraf eerlijke informatie is verstrekt.

Service
M.pluijmaekers
22-05-2019
10

Vakbekwame werkplaats zeer correct met aanname auto voor beurt en erg vriendelijke medewerkers

Service
Dhr. Driessen (Eindhoven)
17-05-2019
10

Prijsopgaaf voor onderhoud kwam netjes overeen met de indicatie kosten. Klanten worden altijd netjes behandeld, ga er geregeld terug voor onderhoud aan m’n auto. Prima garage!

Service
ronald snoeck (eindhoven)
17-05-2019
10

Ik rijd al 35 jaar Toyota. De laatste 20 jaar is het onderhoud bij Toyota Eindhoven. Ik heb altijd alle beurten laten gegeven aan mijn auto. De laatste keer had ik een onverwacht probleem. 's avonds kon ik via een chat een afspraak maken met de garage. 's morgens werd ik direct geholpen. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.Ik heb mijn waardering daarover uitgesproken.

Service
P verspaandonk (Eindhoven)
17-05-2019
10

Duidelijk en goede service

Service
Harrie Machielsen (Oirschot )
17-05-2019
8

Ik weet toch niet of de service goed is uitgevoerd .Daar kom ik pas achter als er problemen onstaan .

Service
Albert van Laarhoven (Bergeijk )
08-05-2019
9

Klant vriendelijke en prima service.

Service
F Kramer (Eindhoven )
08-05-2019
10

Altijd prima service. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Service
Pauline van Empel (Nuenen)
08-05-2019
10

omdat zij altijd uitermate correct zijn en service gericht

Service
Mevr. van der Wal
03-05-2019
9

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Toen ik de auto weer kwam halen (veel sneller dan ik zelf had gedacht) was er een duidelijke uitleg over wat er aan de auto gedaan was. Tussendoor even telefonisch contact omdat er iets ontdekt was wat ik zelf niet gezien had maar wel gerepareerd moest worden. Fijn om te weten waar je aan toe bent.

Service
Dhr.Oppers
03-05-2019
10

prima service. komt gemaakte afspraken na. zeer vriendelijk personeel.

Service
J.A.M
03-05-2019
6

het niethouden aan de afspraak tijd, zodat je erg lang moet wachten

Service
Van Dordrecht (Veldhoven)
30-04-2019
10

Perfecte service, zeer klantvriendelijke mensen op receptie.

Service
Mevr. van Kuijk (Nuenen)
30-04-2019
9

Werd zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie en mensen van de werkplaats. Was nog een bekende van mijn vorige toyotagarage Jansen in Nuenen.

Service
Dhr. vasterman (Nuenen)
24-04-2019
9

Ik werd goed geholpen, door vriendelijk personeel te woord gestaan, ik kreeg duidelijke uitleg over de onderhoudswerkzaamheden

Service
Frans
24-04-2019
10

Ben al jaren lang klant zowel in koop als onderhoud en reparatie en ben nog stééds voor 100% tevreden.

Service
Henk Hermsen (Geldrop)
24-04-2019
10

Correcte en vriendelijke behandeling, vakkundig personeel, goede service

Service
C. Sebregts (Uden)
18-04-2019
10

Toyota Driessen is een fijne garage. Snelle, klantvriendelijke hulp en duidelijke uitleg. Je weet waar je aan toe bent en kunt erop rekenen dat het zo gebeurt. Prima.

Service
de Witte ACC (5631BX Eindhoven.)
10-04-2019
8

Goede en betrouwbare service.

Service
Willy Senders (Eindhoven)
10-04-2019
10

Toyota Driessen heeft een prettige en comfortabele uitstraling met vriendelijke en technisch goed geschoolde medewerkers.

Service
Mevr. Willems (Veldhoven)
10-04-2019
8

goede uitstraling en een prima keuring voor een goede prijs!

Service
Kees Planken (Eindhoven)
10-04-2019
9

Men is erg vriendelijk, gedienstig en "doen een stap naar voren".

Service
Conny (eindhoven)
10-04-2019
9

Mijn auto's zijn hier al jaren tot volle tevredenheid onderhouden. Prima service als er een keer tussen de beurten iets aan de hand is.

Service
Frans Murray
10-04-2019
9

Ontvangst is prima, wordt direkt geholpen. Koffie aanwezig. Binnen afgesproken tijd geholpen.

Service
Dhr van Zelst
10-04-2019
10

Goed medewerker.

Service
jack verhuysen (eindhoven)
10-04-2019
9

Er is veel kennis en ervaring aanwezig en dat zorgt ervoor dat je na een onderhoudsbeurt weer een heel jaar gerust en veilig de weg op kan.

Service
Henst
10-04-2019
10

Driessen doet wat ze belooft hebben ook al is het twee jaar geleden. Alles wordt keurig vastgelegd en is daardoor ook terug te lezen.

Service
Dhr. J. Bloem (Eindhoven)
09-04-2019
10

Goede service.

Service
G Zwart (Eindhoven)
09-04-2019
9

Ben altijd zeer correct en vriendelijk behandeld.

Service
Ben van Overdijk (Oirschot)
09-04-2019
9

Ik ben keurig en op tijd geholpen, conform de afspraken.

Service
Frank van Lierop (Eindhoven)
09-04-2019
10

Ben zeer tevreden over Driessen. Contact loopt goed, helder en duidelijk. Service is helemaal prima en zijn niet opdringerig maar geven goede uitleg en advies.

Service
A coppens (Eindhoven)
09-04-2019
10

Zeer tevreden met de werkzaamheden.

Service
Dk. Ng (Veldhoven)
09-04-2019
10

Een vaste klant kom elke keer terug.

Service
Marcel Markgraaff (Veldhoven )
09-04-2019
8

Goede uitstraling.

Service
Dhr. G. Brouwer (NUENEN)
09-04-2019
10

Zeer vriendelijk en correct.

Service
Mevr.Mieke moller (Geldrop)
09-04-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel en het gevoel dat er kwalitatief goed werk wordt afgeleverd.

Service
GLM Niemans (Nuenen)
09-04-2019
9

Deze dealer wil graag een 9+ bedrijf zijn en dat krijgen ze van mij voor de kwaliteit van de wagens (heb twee toyota yaris hybride) en de dienstverlening.

Service
Ria Baats Tijdink (Eindhoven)
15-03-2019
9

In het verleden heb ik een zeer slechte ervaring gehad Driessen Toyota.We zijn nu noodgedwongen overgeschreven naar Driessen en dat is nu naar tevredenheid.

Service
Huib Verheijden (Son)
13-03-2019
8

Oprechte vriendelijke sfeer met personeel die verstand van zaken hebben.

Service
Gijs (Geldrop)
21-02-2019
8

Betrek de klant bij de werkplaats, dit is jullie visite kaartje! hier gaat "mijn auto" naar toe voor onderhoud.

Service
Anja van den Berk (Eindhoven)
20-02-2019
10

Vriendelijk en heel correct

Service
J.Bolder
20-02-2019
10

Vooraf duidelijke informatie , tijdens bezoek goede en vriendelijke ontvangst , na onderhoudsbeurt duidelijke uitleg. Niets op aan te merken.

Verkoop
Rivonne Smetsers (Oirschot)
20-02-2019
10

De ontvangst was uitermate vriendelijk, goed advies en er was uitgebreid de tijd. het ophalen van de auto word leuk aangekleed met het inpakken van de auto. Echt een feestje.

Service
Mw. Ungureanu
20-02-2019
10

Alles was op mijn verwachtingen: van wachtkamer naar communicatie en reparaties/onderhoud werk.

Verkoop
Anita Dirkx (eindhoven)
14-02-2019
10

Het voelde vertrouwd en we voelden geen verkoopdruk.

Verkoop
Peter van Dommelen (Eindhoven)
13-02-2019
10

Driessen Toyota Eindhoven is een dealer waar de klant nog klant is. Vanaf het moment van binnenkomst wordt er alles aan gedaan om je het vertrouwde gevoel te geven wat deze dealer al jaren kenmerkt. Alle tijd voor het bespreken van de wensen voor een nieuwe auto, alle informatie over de mogelijkheden en uiteindelijk een feestelijke aflevering van de nieuwe auto waar ook weer alle tijd voor uitgetrokken wordt. Niets dan complimenten !

Service
L van den Brink (Eindhoven)
06-02-2019
7

Ik ben tevreden over Driessen Toyata. Aparte wachtruimte voor mensen die willen werken terwijl ze wachten zou prettig zijn.

Service
Bakker. (Veldhoven )
06-02-2019
9

Vriendelijke en vakbekwame receptie.

Service
Derks l Antwerpsebaan 3a 5511kd (Knegsel)
06-02-2019
5

Betalen olie vind ik normaal maar onderhoudkosten bij eerste beurt meer dan 225 € vind ik niet normaal en dan vraag ik voor in ruilen dan moet ik bij 14000 km 6000€ laten vallen van 19500€ naar 13500€ niet normaal voor spatlappen voor en achter bij een yaris 240€ niet normaal.

Service
kees
03-02-2019
4

dit heb ik nu al 4 maal gedaan

Service
Dhr. A A P M Kanters (Oostelbeers)
01-02-2019
10

Al 15 jaar altijd netjes behandeld, goede ontvangst, net personeel, nette wachtruimte met koffie en lees mogelijk heden.

Service
Dhr. H. Smetsers
01-02-2019
10

Omdat dit mijn mening is.

Verkoop
Dhr. S. Klabbers (Eindhoven)
01-02-2019
10

Verkopers, balie medewerkers en de werkplaats staan paraat om vragen en problemen snel en professioneel op te lossen.Simpelweg: "Je kan gewoon op ze bouwen!"

Service
Toon tompson (Veldhoven)
01-02-2019
10

De service is gewoon goed

Service
gerard berbers (eindhoven)
01-02-2019
8

altijd goed en correct geholpen

Verkoop
Dhr Holweg (Heeze)
01-02-2019
9

ben in totaliteit op ALLE vlakken professioneel en vakkundig geholpen, voelde als thuiskomen. Iedereen was zeer vriendelijk en vooral werden verwachtingen en gemaakte afspraken volledig waargemaakt en nagekomen.Ben zeer tevreden over de hele lijn.

Service
Antoon Tijhuis (Nuenen)
25-01-2019
8

Moderne, goed ingerichte ontvangstruimte. Correcte en volledige informatie, o.a. over de keuze om nog even in mijn Toyota met levenservaring door te rijden.

Service
Manish (Eindhoven)
25-01-2019
8

Keep all the machine which is needed for car repair.

Service
B.Bakker
25-01-2019
10

Deskundig. klaar in de afgesproken tijd. leuke wachtruimte.lekkere koffie en met een worstenbroodje

Service
Geert van Lindert (Eindhoven)
23-01-2019
6

Ik ben niet ontevreden, maar krijg geen "warm gevoel" bij Driessen Eindhoven.

Service
Thérèse Treverlo- Poublon (Best)
18-01-2019
9

Men wordt netjes en correct behandeld.Ze zijn altijd en blijven heel vriendelijk en bij vragen , krijg je altijd tekst en uitleg bij.Ik kom er graag !

Service
Dhr.W.de Haas (Eindhoven)
16-01-2019
9

Komen gemaakte afspraken keurig na, Receptie stond mij netjes te woord. Prijs vooraf bekend en geen onverwachte bijkomende kosten. Ik heb vertrouwen in deze dealer en de vakmonteurs.

Service
Paul ten Brink
09-01-2019
10

Alles klopt bij deze dealer, tot in de puntjes verzorgd...

Service
J van Dordrecht (Veldhoven)
04-01-2019
9

Perfecte service werkplaats en receptie. Vooraf prijsopgave van beurt.

Service
I Louwerier (Beek en Donk)
04-01-2019
8

Ver van ons huis. Moeite met regelen thuis

Service
Frans van Hapert (Eindhoven )
04-01-2019
9

Afspraken duidelijk en klare taal

Service
Mevr vd Velden
04-01-2019
10

Goede service...klantvriendelijk ..rustig kop koffie met krantje erbij

Service
c. van roovert (veldhoven)
03-01-2019
8

Nee

Service
J van valkenburg
03-01-2019
8

Vriendelijk. Goede uitleg. Behulpzaam. Leenfiets helemaal top.

Service
Mevr. Smit (Eindhoven)
21-12-2018
8

Ik ben heel tevreden over de receptie en de uitgevoerde werkzaamheden. Ik was wel heel verbaasd dat de kosten van de 90.000 km beurt zo hoog waren en dat de Toyota pechservice niet meer inbegrepen is maar nu tot bijkomende kosten leidt.

Service
Piet (Eindhoven)
19-12-2018
0

Komt afspraken niet na en voeren verkeerde kentekens in zodat je onverzekerd de deur uit gaat

Verkoop
R. Schuurbiers
19-12-2018
10

Wij zijn op ieder contact-moment keurig te woord gestaan. Alle beloften zijn waargemaakt. Op geen enkel moment kregen we het gevoel, dat ons iets opgedrongen werd door onze verkoper. Kortom: niets dan lof !

Service
Theo van Rooij (Nuenen)
19-12-2018
8

Sinds jaren een begrip in Eindhoven. Prima dealer met professionele uitstraling en dito personeel.

Service
Martien Jansen (Nuenen)
19-12-2018
10

Goede voorlichting en alles conform afspraak.

Verkoop
Rafael Campbell
19-12-2018
10

Toyota is mijn merk ,dus iets gekleurde mening : alles (t/m onderhoudsbeurten ) naar wens!

Service
C.vander Wal (5673PH Nuenen.)
14-12-2018
8

keurige/correcte ontvangst door medewerker.

Service
K. Paling van Overhagen (Eindhoven)
14-12-2018
10

Ben tevreden

Service
Ton Verhoof (Eindhoven)
14-12-2018
10

Men wordt er zeer goed geholpen door personeel met een zeer goede productkennis en de afhandeling van de zaken.

Service
L. de Folter (eindhoven)
14-12-2018
9

mijn eerste bezoek was tevens een kennismaking met Driessen auto. Ik ben over wat zij voor mij gedaan hebben zeer tevreden.

Service
Dhr. F. Algera (Nuenen)
14-12-2018
10

Perfect!

Verkoop
R de Wolf (Eindhoven)
05-12-2018
9

Ik werd op een zeer professionele maar ook persoonlijke manier geholpen, waardoor ik mij meer voelde dan "zomaar een klant".

Service
W.F. Mellink (Eindhoven)
05-12-2018
9

Goede, deskundige service, klantvriendlijk, komt afspraken na, efficient, behulpzaam

Service
Ton Prüst
05-12-2018
9

Vakkundig, vriendelijk, goede afspraken, correcte afwikkeling

Service
Rochus Bossers (Eindhoven)
05-12-2018
9

Ze werken zoals het hoort !

Service
Cor Coolen (Nuenen)
05-12-2018
10

Voor de eerste keer bij Toyota Driessen geweest en keurig te woord gestaan en geholpen , even wennen aan een andere dealer na 32 jaar bij Toyota Jansen te zijn geweest .

Service
J.m.Dijkstra-mulder (Nuenen)
05-12-2018
9

Omdat ik netjes te woord werd gestaan en de afwerking goed was.Het enige wat ik had verwacht dat de auto schoon zou worden afgeleverd.

Service
Hans Lapré (Eindhoven)
30-11-2018
10

Al vanaf 1996 levert Driessen- (en zijn voorganger Lanoto-) Toyota uitstekende diensten. Afspraken worden altijd stipt nagekomen. De klant weet van tevoren precies waar hij/zij aan toe is. Vriendelijke en deskundige medewerkers (m/v) van hoog tot laag in de organisatie. Het lijkt op een familie die altijd de juiste aandacht schenkt aan de cliënten. Mijn enige wens is, dat het zo blijft, en daar heb ik het volste vertrouwen in.

Service
Mevr. M. van de Pas (Veldhoven)
30-11-2018
10

Afgesproken tijden kloppen, alles wordt naar tevredenheid uitgevoerd, vriendelijke medewerkers, leuke wachtruimte met tijdschriften - ook voor vrouwen - , dagbladen, lekker koffie, chocomelk, en de laatste keer werd aan alle wachtenden zelfs een warm worstenbroodje aangeboden, heel attent ! en natuurlijk is aan de auto alles netjes uitgevoerd waarvoor je kwam. Wat wil je meer ?

Service
GJHM "Berend" de Laat (Eindhoven)
30-11-2018
9

Betrouwbare dealer, klantvriendelijk, duidelijk en daar kun je met een goed gevoel de auto achter laten.

Service
Hr. W. Wouters (Eindhoven)
23-11-2018
10

Mooie uitstraling, mijn 4e Toyota al, vriendelijke showroomverkopers en manager. Schoon vernieuwde showroom. komen afspraken na, evt. leenfiets/auto. Medewerkers Receptie/verkoop kennen de klanten bij naam.

Service
a Jansen (Best)
23-11-2018
8

Onderhoudsbeurt netjes uitgevoerd en conform offerte.

Service
Klant Jansen (Nuenen)
23-11-2018
5

Hoop dat zij leren van de uitstekende service en klantgerichtheid zoals bij Jansen normaal was. Ook dat was commercieel bedrijf, maar persoonlijke communicatie en service was altijd uitstekend!

Service
Lintermans (Helmond)
23-11-2018
10

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Er is een mooie wachtruimte en de reparatie aan mijn auto is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Asselman (Eindhoven)
23-11-2018
8

Prettige, klantvriendelijke dealer.

Service
M.Heijnen (Schinnen)
15-11-2018
9

Toyota Driessen Eindhoven is een zeer betrouwbare dealer waar de koffie altijd klaar staat.Ook om niet te vergeten dat je uitstekend, duidelijk en vriendelijk wordt aangesproken.En nadat de auto klaar is kun je met een schone auto naar huis rijden.

Service
Mevr.E van Dam (Best)
15-11-2018
9

Zeer tevreden.

Service
Mevr. Smetsers (Geldrop)
09-11-2018
8

De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Er is van te voren duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden. Als er onverwachts iets tussen komt, wordt hier goed uitleg over gegeven.

Service
T van Giesen (Geldrop)
09-11-2018
9

Vriendelijk personeel, goede service en nette afhandeling.

Verkoop
Lize Linstrom (Veldhoven)
09-11-2018
10

The dealer made the collection of my car very special. They explained all the paper work and also showed me all the functions in my car. It was also very nice that they took the time to explain to me the Dutch requirements for my car like which documents I need and how often I need to service the car. Thank you for making it such a nice experience!

Service
Herman Korver (Eindhoven )
09-11-2018
7

Het vertrouwen in deze dealer moet weer langzaam hersteld worden. Dit is weer de eerste keer in vijf jaar dat ik mijn auto (alleen apk) bij Driessen ben geweest.

Service
Jelle Caspers
09-11-2018
9

Vriendelijk personeel, goede wachtfaciliteit en uiteraard een kwalitatief goed merk. Duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden tijdens de beurt. Goede service en snel klaar.

Service
Mevr. D.J.M. Oerlemans (Geldrop)
02-11-2018
9

Ik kom van ***, en ik ben goed opgevangen en behandeld bij ***. Fijn was ook dat *** werkplaats van** Nu bij **werkt en er voor mij was.

Service
Hanneke Pepers
02-11-2018
10

Driessen Toyota heeft een zeer goede service .Vakkundig advies .Vriendelijke receptie medewerkers .Juiste prijsopgave. Goede vakkundige werkplaats.

Verkoop
Edward poelman (Tiel)
02-11-2018
10

Kundigheid vertegenwoordiger en is aardige man

Service
jolanda Klompenhouwer (Eindhoven)
02-11-2018
10

Omdat ze ongeacht de leeftijd van mijn auto, er alles aan gedaan hebben hem betaalbaar te repareren,zodat ik er weer een jaar mee vooruit kan.

Service
Frits van Gijsel (Veldhoven)
02-11-2018
9

Een 10 is het maximale dus daarom een negen en er zijn nog een paar kleine puntjes Ik miste de stempel in mijn onderhoudsboekje en mijn telefoon instellingen zijn weg en de USB instelling is weg dat is alles

Service
Dhr van Eck
29-10-2018
10

Toyota driessen is een goed betrouwbaar adres voor het onderhoud en aankoop van een nieuwe en tweedehandse Toyota. Fijn contact, leen vervoer altijd beschikbaar en goede prijsafspraken.

Service
Willie Koppen (Eindhoven)
17-10-2018
9

Zijn vriendelijk, behulpzaam en snel ter hulp. Belangrijk voor mij is dat ik kan afrekenen met baar geld.

Service
Andre van de Wetering (Sint-Oedenrode)
17-10-2018
9

Ben tevreden, wordt goed geholpen, prijsopgaves zij duidelijk.

Verkoop
Gerard Roothans
17-10-2018
8

Is een fijne zaak, wordt goed geholpen.

Service
Mevr. M.J. van den Hout (Eindhoven)
17-10-2018
10

Dichtbij huis. Prettige ontvangst bij de receptie. Schone zaak met koffie, indien nodig. Goede uitleg en service vooraf en achteraf. Je kunt er altijd voor vragen terecht. Geen stressomgeving of gehaaste mensen aan de balie. Ik heb niet het gevoel dat ik "genept"wordt. Betrouwbaarheid is heel belangrijk! Prettige algemene bijkomstigheid is de garantie van Toyota bij pech onderweg.

Service
W. Lamens (Budel)
17-10-2018
10

Toyota Driessen heeft een mooie showroom, lekkere koffie als je wacht en fijne mensen aan de receptie. Een medewerker heeft ons goed voorgelicht over de werkzaamheden enz. Ook de verkopers staan je goed te woord voor informatie.

Service
Mw. De Groot (Eindhoven)
11-10-2018
10

Altijd prettig geholpen.

Verkoop
Mevr. Beelen
11-10-2018
10

Gelijk bij binnenkomst een hele prettige sfeer. Verkoper is in 1 woord geweldig. Open, eerlijk. Gaf ons gelijk een prettig gevoel. Ondanks onze vele vragen en telefoontjes, bleef de verkoper geduldig en zeer vriendelijk.Zelfs nu kunnen we met vragen terecht, dus ook de aftersales bij deze verkoper is toppie!!!!!!!!!!

Service
Marianne (Nuenen)
11-10-2018
8

Ik mis wat tijdschriften en de mogelijkheid om koffie te nemen tijdens het wachten op de servicebeurt.

Service
JL Jansen
11-10-2018
8

Goede service.

Service
Jim Deij (Best)
11-10-2018
10

Vriendelijke personeel. Goede kwaliteit auto's.

Service
ad van oers (eindhoven)
11-10-2018
8

Goede service en goede mensen in dienst.

Verkoop
Johan Jansen (Veldhoven)
05-10-2018
8

Goede service

Service
Piet Swartjes (Son en Breugel)
05-10-2018
10

Bij Driessen Toyota wordt je als klant zeer netjes te woord gestaan en geholpen. Service is uitstekend

Service
L Schuringa (Waalre)
05-10-2018
9

Betrouwbaarheid en kwaliteit.

Service
p muljadi (eindhoven)
27-09-2018
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
M.Bannenberg (SON )
26-09-2018
10

Altijd correct.

Service
0
26-09-2018
10

Goede service, vriendelijk personeel. Niks gebeurd er zonder overleg. En een prettige wachtruimte.

Verkoop
Mikel Agrela (Eindhoven)
25-09-2018
10

Outstanding dealer with knowledgeable staff. No complains but shout outs for these guys.

Verkoop
Marjon en Peter (Breugel)
25-09-2018
9

Hele goede verkoper die de moeite neemt om alles uit te leggen.Werd altijd heel vriendelijk ontvangen

Service
v.d.Meij-vanoostwaard, A.T. (Eindhoven)
21-09-2018
7

Ik heb mijn toyota al 8 jaar. gedurende deze jaren ben ik klant bij U geweest. Het wachten aan de leestafel is ook plezierig.ik ben danook niet van plan om geen klant bij u te zijn.

Service
Eric Barenbrug (Eindhoven)
20-09-2018
9

Prettige mensen, werk wordt goed uitgevoerd, zeer behulpzaam.

Service
N. van de ven (Moergestel)
19-09-2018
7

Dat ik correct en vakkundig geholpen ben.

Service
Dhr PF (Einfdov)
19-09-2018
8

Goed

Service
Mevr. Coosemans (Eindhoven )
19-09-2018
9

Omdat niks en niemand perfect is.

Service
Andy (Leerdam)
13-09-2018
10

Top Services !

Service
Johanna vd wouw (Diessen )
05-09-2018
10

Het is een mooi bedrijf dat de afspraken na komt, en je wordt gezien als klant ook al zit je te wachten in de ruime koffiecorner. Met diverse soorten soorten koffie en een water automaat en een ruime keuze aan lectuur.Er worden afspraken gemaakt en die komen ze na.En dat is voor mij heel belangrijk.

Service
Erik
05-09-2018
9

Goede servicezeer vriendelijk personeel

Service
Jan Schijvenaars (Veldhoven)
05-09-2018
7

Na de kleine onderhoudsbeurt heb ik de pechhulp moeten inschakelen. Conclusie: accu leeg doordat een lampje in de auto tijdens de werkzaamheden is aangezet en is blijven branden.

Service
J. Ruisch (Eindhoven)
31-08-2018
9

Alles prima, het hele pakket. Niets te wensen. Goeie koffie, nette ontvangst.

Service
Hans Bruggink (Eindhoven)
22-08-2018
8

Ten eerste, ik geef nooit het maximale aan punten. Tenzij het ruim boven mijn verwachting is.Schijnbaar is bij Driessen op personeel of werkuren bezuinigd. De vertrouwde personen achter de balie zijn niet meer zichtbaar of aanwezig.Dat maakt dat als ik de auto in de morgen breng, zij niet meer weten wie ik ben als ik de auto s 'avonds op kom halen.Jammer is dat, maar begrijpelijk. Men probeert de kosten voor de klanten zo laag mogelijk te houden.

Service
G. Aussems (Helmond)
15-08-2018
10

Zeer prettige dealer die eerlijk en kwalitatief goed werk levert.

Service
Mevr. L. Molkenboer
15-08-2018
9

Al jarenlang een positieve, vriendelijke en constructieve 'begeleiding', maar...wat is een auto toch duur. Benieuwd wat 'de toekomst' brengt.

Service
Dhr. J. Jansen
15-08-2018
9

Altijd vriendelijk en correct.Meedenken en vervolgens een andere Auris gekocht.Dus nix veranderen PRIMA zo

Service
Leung (Veldhoven)
15-08-2018
9

wel zakelijk maar niet bijzonder goed

Service
Siebren Klein (EIndhoven)
15-08-2018
7

Wachtruimte was niet goed geventileerd.

Service
Rob Jongen (Eindhoven)
08-08-2018
8

Bij inleveren auto voor kleine beurt en apk aangegeven dat achterwisserrubber gescheurd was, en was niet vervangen bij ophalen van auto, deze gratis vervangen.

Verkoop
Annelies van Rooij (Eindhoven)
08-08-2018
10

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
B. van Moorsel (Eindhoven)
06-08-2018
8

Nette garage waar je correct behandeld wordt en ze de afspraken nakomen

Service
A. van Gijssel
02-08-2018
9

Goede afspraken over service en onderhoud.Soepele dag- en tijdsafspreking.

Service
Mevrouw van der Dennen (Eindhoven)
02-08-2018
10

1- vriendelijk personeel. 2- erg professioneel. 3- vriendelijke prijzen (hadden er ook nog een huurauto bij gepakt). 4- afspraken qua tijd en kosten waren erg helder en werden goed nageleefd. Ik zie ons niet snel meer ergens anders heen gaan dan Driessen voor de beurt van onze Aygo.

Service
Willy Senders (Eindhoven)
01-08-2018
10

Garage met uitstraling, goede en vriendelijke baliemedewerkers, goede en technische geschoolde monteurs

Verkoop
T, Rodrigues Paixao (eindhoven)
31-07-2018
10

Top medewerk

Service
Amber
31-07-2018
9

Goede service

Service
Y.Termeer (Eindhoven)
25-07-2018
9

Fijne garage, klantvriendelijk en deskundig personeel en alles loopt volgens afspraak.

Service
TL YANG (Eindhoven )
25-07-2018
8

not necessary, but can offer like before in email for morning car check up customer breakfast ( by order basis) to avoid waste of food. Also can inform customer definitely there is free replacement auto to borrow if customer comes for Standard or above car check package.

Service
Sjaak van der Weele (Eindhoven)
25-07-2018
9

Goede service en (dacht ik) eerlijke voorlichting.

Service
Jan Huggers (Eindhoven)
18-07-2018
8

Omdat ik nooit klachten heb overlersoneel en werkplaats

Service
TLP Huynh (Eindhoven)
18-07-2018
7

Het was voor mij een 2e bezoek aan Driessen Toyota, een 10 geven geeft geen ruimte voor verbetering. Prima locatie en vriendelijk personeel. Het online afspraken systeem kan iets duidelijker mbt kosten vervangend vervoer en extra mogelijkheden. Ik weet niet of per e-mail communiceren in de toekomst een manier is om de kostenopgaaf door te geven, naast het bellen. Ik geef een allround 7 en ik ben tevreden over de service.

Service
Mirjam Van bijsterveld (Eindhoven)
18-07-2018
8

Goede service

Service
Diny Leger
18-07-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling in de werkplaats en aan de receptie

Service
M van Vinken (Dommelen)
18-07-2018
10

Vriendelijk ontvangst. Er wordt naar mij als klant goed geluisterd . Bij problemen duidelijke uitleg.

Service
Brandt B.R.
18-07-2018
8

Over het geheel vond ik de service goed. De werkplaats heeft gewoon keurig z'n werk gedaan, zoals je mag verwachten.De receptie vind ik wat minder attent. Rondhangen totdat iemand tijd heeft, terwijl ze je gezien hebben vanachter hun scherm, vind ik niet oké. Het kan voorkomen, dat ze even iets moeten afronden - maar niet elke keer! - en een verontschuldiging is dan het minste wat je als klant mag verwachten.

Service
Dhr H. Bos (Tilburg)
16-07-2018
6

De update van het ingebouwde toyotanavigatiesysteem is conform offerte uitgevoerd. Helaas is de kaart (mei 2018) verre van aktueel en extreem duur tov de tomtom (met gratis lifetime updates) die ik gewend was. Navi-updates lijken voor toyota een melkkoe. Erg jammer. Deukje in de klanttevredenheid.

Service
Van Ooijen
11-07-2018
9

Goed advies, to-the-point communicatie, afspraken netjes nagekomen, geen onnodige extra's en ruim op tijd klaar en gebeld.

Service
Willem v Deursen (Eindhoven)
11-07-2018
8

Omdat ik over de ontvangst op de receptie zeer tevreden ben,De werkzaamheden zijn op de juiste manier uitgevoerd volgens de prijs die vooraf bekend werd gemaakt.

Verkoop
Dhr van der Pas
10-07-2018
10

Toyota Driessen geeft mij als klant het gevoel koning te zijn. Zeer fijn in de omgang en afspraak is afspraak

Service
Peter Dekkers (beek en donk )
09-07-2018
9

Gemaakte afspraken goed nagekomen

Service
Mevr.van Vlodorp
09-07-2018
9

Goede sevice

Verkoop
Gertjan (Helmond)
09-07-2018
10

Klantvriendelijkheid

Service
Marjo M.J. Donders (Eindhoven)
04-07-2018
10

Behulpzaam, attent, vriendelijk, fijne goede service.

Service
Dhr. B.A. IJzermans (Oirschot)
03-07-2018
10

Correct, duidelijk en behulpzaam

Verkoop
Mevr. Schouten (Eindhoven)
03-07-2018
9

Prima service, goede uitleg en duidelijkheid over ev reparaties ed.

Verkoop
Mylène Hockers (Bladel)
28-06-2018
8

Prettige ontvangst, namen de tijd, duidelijke uitleg, deskundig

Service
Wesseling
28-06-2018
9

Vriendelijke mensen, fijne wachtruimte, duidelijke communicatie

Verkoop
Nicole Baaijens (Eindhoven)
27-06-2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg gekregen over mijn auto

Service
R. Smits (Eindhoven)
27-06-2018
9

De mensen zijn hier kundig en leggen alles goed uit. Wordt netjes behandeld. Ze komen afspraken altijd na.

Service
Silvia Hoffland (Eindhoven)
27-06-2018
9

FIjne vriendelijke mensen!

Verkoop
Sandra Derksen (Eindhoven)
20-06-2018
9

Zeer klantgericht, vriendelijk. Heldere, duidelijke uitleg. Er werd tijd voor ons genomen.

Service
John putmans (Oirschot )
18-06-2018
8

De uitgevoerde werkzaamheden waren goed.

Service
Dooren, van (Helmond)
13-06-2018
10

Ben al vele jaren klant naar volle tevredenheid, met name de persoonlijke benadering door personen dragen daar aan bij.

Service
Lauran van de Sanden (Best)
13-06-2018
8

Prime service

Service
Dhr. A. Vonk Otten (Veghel)
06-06-2018
8

Duidelijke afspraken, goede uitleg en prettige ontvangst in een goed verzorgde ruimte.

Service
Mevr.T.Y. Treverlo- Poublon (Best)
06-06-2018
8

Ik kom er al jaren in verband met mijn kleine/ grote beurt en APK keuring.Van tevoren wordt er een data en tijd afgesproken en mocht er toch extra werkzaamheden plaats vinden, die hoger kosten , dan wordt er hierover altijd eerst telefonisch overlegd.De auto kan men dezelfde dag ook weer ophalen.

Verkoop
Mikell Smits (Nuenen)
06-06-2018
9

Wij hebben in Eindhoven een nieuwe Aygo gekocht voor mijn dochter en zowel mijn vrouw, mijn dochter en ikzelf hadden direct het gevoel "op het goede adres" te zijn vanwege de klantvriendelijkheid, vakkennis, getoonde betrokkenheid en mooie producten. Dit gaf ons veel vertrouwen. De informatieverstrekking richting de levering was perfect en we werden met alle egards behandeld waardoor een nieuwe auto kopen ook een feestje werd. Omdat ik niet weet of het nóg beter kan is mijn oordeel een 9. Bij de volgende Toyota wordt dat misschien wel een 10!

Service
Mevr vd broek (Veldhoven)
01-06-2018
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Van te voren worden kosten telefonisch besproken en mocht er nog onverhoopt iets zijn dan bellen ze netjes op. Auto komt altijd mooi schoon weer terug. Prima service!

Service
Frans (Son)
01-06-2018
10

Wij komen al jaren bij deze Toyota dealer en zijn zeer tevreden over de behandeling zowel in de showroom als in de werkplaats.

Verkoop
Dhr. Van der Heijden (Eindhoven)
01-06-2018
10

Bij Toyota Driessen wordt u hartelijk ontvangen. De medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig. Ze stellen de klant centraal en dat merk je al wanneer je de showroom binnen loopt tot het moment dat je met je nieuwe auto de showroom verlaat. Ze bellen na een paar weken ook nog even om te zorgen dat alles naar wens is en blijft.

Service
Mevr. Schouten
01-06-2018
10

Ben heel tevreden over de manier waarop je iedere keer geholpen wordt.Goede uitleg, duidelijke afspraken en zelden langere wachttijden dan afgesproken.

Service
R van Dinter
30-05-2018
8

koop al 20 jaar daar mijn auto en altijd 100% tevreden tot mijn laatste beurt bijna 100 euro duurder dan vorige kleine beurtmet alleen een schema hoe de beurten worden ingedeeld en geen prijzen erbij niemand snapte er iets vandaarbij geen werkschema moest ik vorige keer ook naar vragen wil graag weten hoe het met mijn auto gesteld is en waar ik dan op moet lettendit ben ik van driessen niet gewend sorrie

Service
C. Sebregts
30-05-2018
10

Door het verkeer was ik iets te laat voor het ophalen van de auto. Ik heb even gebeld, kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn die me geruststelde en zei dat het geen probleem was. Toen ik bij Driesen kwam, werd ik vriendelijk geholpen door één van de verkopers. Fijne service!

Service
Gerrit Gerritsen (Helmond)
24-05-2018
10

Kwalitatief goed.Vriendelijk personeel.Behulpzaam personeel.Uitgevoerd conform afspraak.

Verkoop
Dhr.C.J.van der Neut en mevr.M.van der Neut-Beijer (Roosendaal NB)
23-05-2018
9

goede afhandeling van de deal, uitstekende benadering met de verkoper via e-mail contact

Verkoop
Mevrouw Van Brussel (Eindhoven)
18-05-2018
9

Er is de tijd genomen om alles goed uit te leggen. De verkoper was geduldig, kwam afspraken na en belde ongeveer 2 weken na aflevering van de auto of alles naar wens was. Top.

Service
alex paz (eindhoven)
17-05-2018
9

Goede service, vriendelijke mensen kortom een aanrader.

Service
Jasper (Veldhoven)
16-05-2018
8

Gewoon goed

Service
José van Ormondt (Waalre )
16-05-2018
9

Mooi hoog cijfer.

Service
Maurice Verspaandonk (Eindhoven)
16-05-2018
10

Goed en duidelijk geïnformeerd.

Service
Gerrie Hansen (Eindhoven)
09-05-2018
9

Goede service. Prettige wachtruimte. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
mevr. M. van de Pas (Veldhoven)
09-05-2018
10

goede service, afgesproken tijden kloppen, vriendelijke medewerkers, alles prima !

Verkoop
Frans Kramer (Eindhoven)
09-05-2018
10

Fijne dealer. Vriendelijke en behulpzame verkopers en medewerkers. Uitstekende ervaringen uit het verleden met deze dealer.

Service
Hidde van den Heuvel (Eindhoven)
09-05-2018
9

Fijne dealer waar goed onderhoud plaatsvind en ruim aanbod van verschillende toyota’s. Goede dienstverlening en service.

Service
Els Rooimans (Eindhoven)
09-05-2018
10

klantvriendelijkheid, behulpzaam in het meedenken, service, koffie, gastvrijheid en tevredenheid over de auto

Service
Ton van Swaaij (Eindhoven)
09-05-2018
9

Vanaf de aankoop van de auto is alles naar volle tevredenheid gelopen. Goede informatie, tijdig en juist.

Service
Mevr. V. Tilleman (Veldhoven)
04-05-2018
10

Prima service, duidelijke afspraken.

Service
F.W. Senders (Best)
02-05-2018
8

Omdat ik tevreden ben hoe ik ben behandeld.

Service
Jack Verhuysen (Eindhoven)
02-05-2018
9

Ik heb veel vertrouwen in de mensen. Er is veel kennis en vakmanscap aanwezig.Er wordt altijd in het belang van de klant gedacht en gehandeld.Bij de receptie is men altijd even vriendelijk. En ook daar is veel kennis aanwezig.Veel vragen kunnen direct beantwoord worden.

Service
Frans (Eindhoven)
25-04-2018
10

Ik ben al jaren in alle opzichten een zeer tevreden klant!!!

Service
Hans Berkhof (Eindhoven )
25-04-2018
8

Ik heb een hele fijne Toyota Prius Wagon. En vind dat ik een goede garage heb. Ben ik heel tevreden over. De twee puntjes van kritiek gaan hier niet over. Ik wilde dat alleen even kwijt.

Service
Aug van Soerland
25-04-2018
9

Receptie medewerker heeft mij correct en vakkundig aangegeven wat er aan de auto zou worden gedaan.

Service
Mevr. Yetik (Eindhoven)
25-04-2018
7

Door mijn fout een dag later verschen bij de dealer. Toch nog op die dag auto geaccepteerd.Het bevreemd mij dan dat ik niet gebeld ben ivm nuet komen opdagen voor mijn afspraak van de dag ervoir?

Service
Hamid Amir-Ahmadi (Veldhoven)
18-04-2018
3

het prijs is te duur voor die qualiteit. Ik heb de remmen (een jaar achter-remmen en andere jaar voor-remmen) bij hun verniewud. Daarna er een probleem zijn en ze vragen voor meer geld om te reparieren. Werk/qualiteit is heel slecht. Ok deze keer ik heb vraagt om de achterruitenwisser vernieuwd laten worden. De prijs was in mijn nota maar hetzelfde oude achterruitenwisser.

Service
Mr John (Eindhoven)
10-04-2018
8

sometimes we are not immediate get help from

Service
Jan de Bie (Oostelbeers)
05-04-2018
10

Na een duidelijke afspraak gemaakt te hebben me de reseptioniste over de uit te voeren werkzaamheden en tijd en dag , ben ik op de afgespoken tijd ontvangen met koffie en worstenbrood en een krantjeNa enige tijd werd ik er op gewezen dat er wat kleine mankamenten waren aan de auto ,na er wat over gepraat te hebben (kosten en zoal)deze werkzaamheden uit te laten voeren 'Nadat deze werkzaamheden waren uitgevoerd werd ik erop gewezen dat de auto weer piekfijn in orde was ,en er weer een jaartje tegen kon .Hierna heb ik betaald , en kreeg ik weer een nieuw pasje voor de servise die gegeven wordt tot een jaar na de onderhoudsbeurt (pasje is gratis)

Service
JHM van Beers (Oirschot)
03-04-2018
8

Goede bereikbaarheid, betrouwbare afspraken en prijsopgaven, reparaties worden goed uitgelegd, goede klantvriendelijkheid, prettige wachtruimte, goede service.

Service
Mevrouw Christien Wouters
03-04-2018
10

Omdat ik al 3 auto's hier heb gekocht

Service
L H Aerdts (Eindhoven)
28-03-2018
6

Zijn goed alleen de prijzen slaan alles veel te duur

Service
Ooms
28-03-2018
8

Prima service en behulpzame medewerkers.

Service
Hr. J . Van Dordrecht
28-03-2018
9

Perfecte service. Zeer vriendelijk personeel.Factuur conform afspraak. Voor meerwerk wordt er eerst overleg gepleegd. Vertrouwd adres.

Service
Dhr. P.J.H.Immens (Sint Michielsgestel)
22-03-2018
9

kom er al vanaf 2013, wordt steeds correct en deskundig geholpen

Service
Y. Janssen
21-03-2018
8

Vriendelijk personeel die goede uitleg geven over de verrichte werkzaamheden aan de auto. Mooie en nette uitstraling van receptie en wachtruimte.

Verkoop
S. De Greef (Veldhoven)
21-03-2018
10

Ik ben op een hele prettige en vriendelijke manier geholpen. Kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen!

Service
ton emonds (veghel)
14-03-2018
8

snelle service maar mis bij de receptie de enthousiaste aanpak. complimenten voor de koffie/dranken service en worstenbrood !!! Top.

Service
J. Deij (Best)
14-03-2018
9

Betrouwbare mensen met kennis van zaken

Service
Mevr. J. Offerman-martina (Ehv)
14-03-2018
9

Goede service, snel geholpen.

Service
Els Hoenders (Best)
09-03-2018
9

Op afgesproken tijd werd begonnen met de jaarlijkse beurt en was, zoals afgesproken, op tijd klaar.Mensen zijn gastvrij en vriendelijk.

Service
C van Dongen (Eindhoven)
08-03-2018
10

Vakkundig, klant en servicegericht

Service
H.a.m.Senders (Wintelre)
02-03-2018
8

Heb ik al aangegeven

Service
Jack Jozen (Veldhoven.)
28-02-2018
9

Omdat ik er zeer vriendelijk ontvangen ben en een goede service heb gehad.

Service
J.J.H.Hartmans Huub (Geldrop)
28-02-2018
9

Het is voor mij een een betrouwbare en deskundige garage waarin ik alle vertrauwen heb

Verkoop
Lisa Scheenaard (Eindhoven )
22-02-2018
8

Goede service, iets te ver van centrum naar mijn believen

Service
Dhr.Aarts.
21-02-2018
10

Zeer goede service en bekwaam personeel.

Service
H.Lemain (Eindhoven)
21-02-2018
9

alles klopt!!!!

Service
mevr. segers (veldhoven)
21-02-2018
9

fijne goede garage klant gericht

Service
Mevr. Van Behoven (Eindhoven )
14-02-2018
7

Netjes te woord gestaan en fijn dat de afspraak maar een half dagdeel duurde. Zeer tevreden

Service
Berjo Verwegen (Veghel)
07-02-2018
8

Een goede en snelle service. Fijne benadering en mee zoekend naar oplossingen

Service
Adrie van Maurik (Eindhoven)
07-02-2018
8

goede en snelle service

Service
Frans Kornips (Eindhoven)
25-01-2018
8

Kundig en vriendelijk personeel. Goede service en actieve opstelling in zoeken naar oplossingen.Afspraak is afspraak.

Service
Ad Kanters (Hr) (Oostelbeers)
24-01-2018
10

Zeer goed ontvangst, hartelijke welkomst, vragen over bijzonder heden.

Service
AM van der Steen (Eindhoven)
24-01-2018
8

Goed is goed. Zie terug. Ik ben als klant volledig afhankelijk van het "woord". Er wordt keurig verteld wat er is uitgevoerd of aangegeven in het onderhoudsboekje. Echter, in deze tijd van volledig inzicht, zou er iets meer moeten zijn voor mij als klant. Het gegeven woord zou op een of andere manier getoetst kunnen worden. hoewel ik de garage natuurlijk niet kwalijk kan nemen om mij niet als pottenkijker op de werkplaats te willen aantreffen. Zolang ik vertrouwen houd in de garage zal ik me verbonden voelen.

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Vriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
Anoniem
27-12-2017
9

Perfect geholpen wat geleid heeft tot een zeer tevreden rijder van een nieuweToyota.

Service
Anoniem
21-12-2017
9

Prima garage, prettige receptie, foutje van de telefoniste waardoor ik eenmaal voor niets ben gekomen

Service
T.L. van der Heijden (Best)
20-12-2017
10

Garage Driessen is een betrouwbare, efficiënte en klantvriendelijke garage. Je voelt dat je met respect wordt behandeld, de voorlichting is uitstekend en het personeel straalt deskundigheid uit

Service
Mevr. B. Saunders (Winkelcentrum Woensel, Eindhoven)
14-12-2017
10

Efficient, competent and I feel completely re-assured of the best service and attention. Driessen Toyota Eindhoven is extremely business orientated and that is exactly what I expect and appreciate.

Service
TLP Huynh (Eindhoven)
14-12-2017
7

Op 6 december 2017 bracht ik een tweede bezoek aan deze dealer/locatie. Vriendelijk personeel, nette en schone ruimte. Mooie designstoelen. De werkzaamheden waren binnen een uur gedaan en ik kan met een veilig gevoel de weg op. Goede service. De prijsinschatting en de uiteindelijke factuur kan iets meer preciezer zijn. Voor de rest ben ik tevreden want ik voelde me echt als een klant. Met vriendelijke groeten,

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Geen

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Goede en snelle service, duidelijk over kosten, goede informatie, naar mijn idee zeer betrouwbaar en ook vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Service
Frans van Hapert (Eindhoven )
13-12-2017
9

Helemaal tevreden. Maar graag eerder bellen, meteen als de auto klaar is.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Alles wat je van een goede dealer verwacht

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Ik heb in de jaren een goede ervaring zowel commercieel als technish.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Super vriendelijk en altijd alles in orde

Service
Silvia Hoffland (Eindhoven)
29-11-2017
8

ik zou het waarderen als de auto na zo'n grote/kleine beurt een keer door de wassstraat gereden wordt. Dan lijkt het voor ons gevoel ook meer dat er iets gedaan is. Wat natuurlijk wel is, maar wij (zeker vrouwen) merken dat niet.

Service
Toon van de Linden (St-Oedenrode )
29-11-2017
9

Het is p alle punten goed bevallen , helemaal goed

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Omdat er nog wel een paar kleine voor verbetering vatbaar zijn.

Verkoop
Jelle en Myriam Caspers (Veldhoven)
22-11-2017
10

Een zeer prettige en persoonlijke benadering. Men neemt voldoende tijd voor je zowel bij getoonde interesse, bij het afsluiten van een verkoopovereenkomst als bij de aflevering van de auto. Ook de nazorg is uitstekend.

Verkoop
Anoniem
22-11-2017
10

Alle info klopte

Service
Huub (J.M.) van Velsen (Eindhoven)
22-11-2017
10

Zo door gaan, alleen de prijzen moeten omlaag.

Service
heer F Versweyveld (eindhoven)
07-11-2017
9

Al jarenlang constante betrouwbare service met enkel verrassingen in positieve zin. Toyota nodigt uit om er te komen al is dat met Toyota slechts zelden nodig.Tip: de grote beurten geven aan dat het pakket is afgewerkt incl. pakketkosten. Een specificatie van de pakketwerkzaamheden cq. kosten zou duidelijker zijn.

Service
Anoniem
02-11-2017
9

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen en als er iets niet goed is overleggen ze eerst of dit gemaakt moet worden. De ruimte is rustgevend en van allerlei snufjes voorzien. En er staat altijd een lekker bakkie koffie, thee of warme chocomel klaar. Er is me zelfs al meerdere keren ook wat fris aangeboden. Een dikke pluim dus.

Service
gerrie hansen (Eindhoven)
01-11-2017
9

Zeer tevreden, goede service en aardige, kundig personeel

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Om dat ik tot nog toe tevreden ben

Service
mevr. Diender (Waalre)
01-11-2017
10

Driessen Toyota is een dealer en een garage waar men doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid naast een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn bij Driessen Toyota geen reclameslogans, maar termen die werkelijk in de praktijk worden gebracht. Een dik verdiende 10 en dat nu al bijna 10 jaar.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Toyota Driessen is een professionele dealer die ook oudere auto's met respect behandelt. Als mijn auto's vervangen moeten worden ga ik zeker bij deze dealer langs

Service
Anoniem
01-11-2017
9

goede service, prettige ontvangst duidelijke uitleg over werkzaamheden c.q. kosten

Service
Anoniem
31-10-2017
8

Vriendelijk, transparant, klantgericht. Zoeken samen naar een oplossing. Mooie showroom.

Service
f.stamps (best)
25-10-2017
10

gewoon goed

Service
Robert (Eindhoven)
25-10-2017
9

Toyota Driessen is een zeer professionele en klantvriendelijke organisatie. Ik ben nu 5 jaar klant en heel tevreden over hun dienstverlening.

Service
Albert Vink (Breugel)
25-10-2017
8

Goede service en dienstverlening.

Service
Dhr. W.Dekkers (Geldrop)
24-10-2017
10

Zeer tevreden.

Service
Anoniem
23-10-2017
9

Klantvriendelijk, duidelijke en heldere afspraken die zowel bij brengen van de auto als het ophalen van de auto geheel klopten.Prima geregeld. Zelfs terwijl het om een last minute planning servicebeurt ging ivm vakantie naar buitenland. Top geregeld en zelfs kleine details werden bij het ophalen nog eens benoemd. Fijne vakantie zei de receptionist nog bij het weggaan.

Service
Frans de Rouw (Eindhoven)
18-10-2017
10

Goede vrindlijke serieuze aandacht

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Omdat ze altijd heel vriendelijk zijn en mij correct op de hoogte houden van wat er aan de auto gedaan moet worden.Maar ik vind eigenlijk dat dat vanzelf sprekend moet zijn,ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen als ze er om vragen.

Service
dhr. Jan Heckman (Nieuwolda)
18-10-2017
10

Super goede en snelle service. Goede uitleg over wat te repareren vervangen moest worden. We konden wachten in een keurig net ruimte totdat de repartie uitgevoerd was.

Verkoop
Piet Swartjes
18-10-2017
10

Bij Driessen Toyota ben ik altijd keurig netjes ontvangen en behandeld. Altijd duidelijke afspraken over onderhoud en eventuele kosten

Service
Anoniem
18-10-2017
7

Heb dit al eerder bekend gemaakt in de vorige vragen.

Verkoop
Marga van Vinken (Dommelen)
18-10-2017