Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

1002 commentaren van in totaal 1002 beoordelingen
Service
Cor Coolen (Nuenen)
05/12/2018
10

Voor de eerste keer bij Toyota Driessen geweest en keurig te woord gestaan en geholpen , even wennen aan een andere dealer na 32 jaar bij Toyota Jansen te zijn geweest .

Service
J.m.Dijkstra-mulder (Nuenen)
05/12/2018
9

Omdat ik netjes te woord werd gestaan en de afwerking goed was.Het enige wat ik had verwacht dat de auto schoon zou worden afgeleverd.

Verkoop
R de Wolf (Eindhoven)
05/12/2018
9

Ik werd op een zeer professionele maar ook persoonlijke manier geholpen, waardoor ik mij meer voelde dan "zomaar een klant".

Service
Rochus Bossers (Eindhoven)
05/12/2018
9

Ze werken zoals het hoort !

Service
Ton Prüst
05/12/2018
9

Vakkundig, vriendelijk, goede afspraken, correcte afwikkeling

Service
W.F. Mellink (Eindhoven)
05/12/2018
9

Goede, deskundige service, klantvriendlijk, komt afspraken na, efficient, behulpzaam

Service
GJHM "Berend" de Laat (Eindhoven)
30/11/2018
9

Betrouwbare dealer, klantvriendelijk, duidelijk en daar kun je met een goed gevoel de auto achter laten.

Service
Hans Lapré (Eindhoven)
30/11/2018
10

Al vanaf 1996 levert Driessen- (en zijn voorganger Lanoto-) Toyota uitstekende diensten. Afspraken worden altijd stipt nagekomen. De klant weet van tevoren precies waar hij/zij aan toe is. Vriendelijke en deskundige medewerkers (m/v) van hoog tot laag in de organisatie. Het lijkt op een familie die altijd de juiste aandacht schenkt aan de cliënten. Mijn enige wens is, dat het zo blijft, en daar heb ik het volste vertrouwen in.

Service
Mevr. M. van de Pas (Veldhoven)
30/11/2018
10

Afgesproken tijden kloppen, alles wordt naar tevredenheid uitgevoerd, vriendelijke medewerkers, leuke wachtruimte met tijdschriften - ook voor vrouwen - , dagbladen, lekker koffie, chocomelk, en de laatste keer werd aan alle wachtenden zelfs een warm worstenbroodje aangeboden, heel attent ! en natuurlijk is aan de auto alles netjes uitgevoerd waarvoor je kwam. Wat wil je meer ?

Service
a Jansen (Best)
23/11/2018
8

Onderhoudsbeurt netjes uitgevoerd en conform offerte.

Service
Asselman (Eindhoven)
23/11/2018
8

Prettige, klantvriendelijke dealer.

Service
Hr. W. Wouters (Eindhoven)
23/11/2018
10

Mooie uitstraling, mijn 4e Toyota al, vriendelijke showroomverkopers en manager. Schoon vernieuwde showroom. komen afspraken na, evt. leenfiets/auto. Medewerkers Receptie/verkoop kennen de klanten bij naam.

Service
Klant Jansen (Nuenen)
23/11/2018
5

Hoop dat zij leren van de uitstekende service en klantgerichtheid zoals bij Jansen normaal was. Ook dat was commercieel bedrijf, maar persoonlijke communicatie en service was altijd uitstekend!

Service
Lintermans (Helmond)
23/11/2018
10

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Er is een mooie wachtruimte en de reparatie aan mijn auto is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Mevr.E van Dam (Best)
15/11/2018
9

Zeer tevreden.

Service
M.Heijnen (Schinnen)
15/11/2018
9

Toyota Driessen Eindhoven is een zeer betrouwbare dealer waar de koffie altijd klaar staat.Ook om niet te vergeten dat je uitstekend, duidelijk en vriendelijk wordt aangesproken.En nadat de auto klaar is kun je met een schone auto naar huis rijden.

Service
Herman Korver (Eindhoven )
09/11/2018
7

Het vertrouwen in deze dealer moet weer langzaam hersteld worden. Dit is weer de eerste keer in vijf jaar dat ik mijn auto (alleen apk) bij Driessen ben geweest.

Service
Jelle Caspers
09/11/2018
9

Vriendelijk personeel, goede wachtfaciliteit en uiteraard een kwalitatief goed merk. Duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden tijdens de beurt. Goede service en snel klaar.

Verkoop
Lize Linstrom (Veldhoven)
09/11/2018
10

The dealer made the collection of my car very special. They explained all the paper work and also showed me all the functions in my car. It was also very nice that they took the time to explain to me the Dutch requirements for my car like which documents I need and how often I need to service the car. Thank you for making it such a nice experience!

Service
Mevr. Smetsers (Geldrop)
09/11/2018
8

De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Er is van te voren duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden. Als er onverwachts iets tussen komt, wordt hier goed uitleg over gegeven.

Service
T van Giesen (Geldrop)
09/11/2018
9

Vriendelijk personeel, goede service en nette afhandeling.

Verkoop
Edward poelman (Tiel)
02/11/2018
10

Kundigheid vertegenwoordiger en is aardige man

Service
Frits van Gijsel (Veldhoven)
02/11/2018
9

Een 10 is het maximale dus daarom een negen en er zijn nog een paar kleine puntjes Ik miste de stempel in mijn onderhoudsboekje en mijn telefoon instellingen zijn weg en de USB instelling is weg dat is alles

Service
Hanneke Pepers
02/11/2018
10

Driessen Toyota heeft een zeer goede service .Vakkundig advies .Vriendelijke receptie medewerkers .Juiste prijsopgave. Goede vakkundige werkplaats.

Service
jolanda Klompenhouwer (Eindhoven)
02/11/2018
10

Omdat ze ongeacht de leeftijd van mijn auto, er alles aan gedaan hebben hem betaalbaar te repareren,zodat ik er weer een jaar mee vooruit kan.

Service
Mevr. D.J.M. Oerlemans (Geldrop)
02/11/2018
9

Ik kom van ***, en ik ben goed opgevangen en behandeld bij ***. Fijn was ook dat *** werkplaats van** Nu bij **werkt en er voor mij was.

Service
Dhr van Eck
29/10/2018
10

Toyota driessen is een goed betrouwbaar adres voor het onderhoud en aankoop van een nieuwe en tweedehandse Toyota. Fijn contact, leen vervoer altijd beschikbaar en goede prijsafspraken.

Service
Andre van de Wetering (Sint-Oedenrode)
17/10/2018
9

Ben tevreden, wordt goed geholpen, prijsopgaves zij duidelijk.

Verkoop
Gerard Roothans
17/10/2018
8

Is een fijne zaak, wordt goed geholpen.

Service
Mevr. M.J. van den Hout (Eindhoven)
17/10/2018
10

Dichtbij huis. Prettige ontvangst bij de receptie. Schone zaak met koffie, indien nodig. Goede uitleg en service vooraf en achteraf. Je kunt er altijd voor vragen terecht. Geen stressomgeving of gehaaste mensen aan de balie. Ik heb niet het gevoel dat ik "genept"wordt. Betrouwbaarheid is heel belangrijk! Prettige algemene bijkomstigheid is de garantie van Toyota bij pech onderweg.

Service
W. Lamens (Budel)
17/10/2018
10

Toyota Driessen heeft een mooie showroom, lekkere koffie als je wacht en fijne mensen aan de receptie. Een medewerker heeft ons goed voorgelicht over de werkzaamheden enz. Ook de verkopers staan je goed te woord voor informatie.

Service
Willie Koppen (Eindhoven)
17/10/2018
9

Zijn vriendelijk, behulpzaam en snel ter hulp. Belangrijk voor mij is dat ik kan afrekenen met baar geld.

Service
ad van oers (eindhoven)
11/10/2018
8

Goede service en goede mensen in dienst.

Service
Jim Deij (Best)
11/10/2018
10

Vriendelijke personeel. Goede kwaliteit auto's.

Service
JL Jansen
11/10/2018
8

Goede service.

Service
Marianne (Nuenen)
11/10/2018
8

Ik mis wat tijdschriften en de mogelijkheid om koffie te nemen tijdens het wachten op de servicebeurt.

Verkoop
Mevr. Beelen
11/10/2018
10

Gelijk bij binnenkomst een hele prettige sfeer. Verkoper is in 1 woord geweldig. Open, eerlijk. Gaf ons gelijk een prettig gevoel. Ondanks onze vele vragen en telefoontjes, bleef de verkoper geduldig en zeer vriendelijk.Zelfs nu kunnen we met vragen terecht, dus ook de aftersales bij deze verkoper is toppie!!!!!!!!!!

Service
Mw. De Groot (Eindhoven)
11/10/2018
10

Altijd prettig geholpen.

Verkoop
Johan Jansen (Veldhoven)
05/10/2018
8

Goede service

Service
L Schuringa (Waalre)
05/10/2018
9

Betrouwbaarheid en kwaliteit.

Service
Piet Swartjes (Son en Breugel)
05/10/2018
10

Bij Driessen Toyota wordt je als klant zeer netjes te woord gestaan en geholpen. Service is uitstekend

Service
p muljadi (eindhoven)
27/09/2018
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
0
26/09/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel. Niks gebeurd er zonder overleg. En een prettige wachtruimte.

Service
M.Bannenberg (SON )
26/09/2018
10

Altijd correct.

Verkoop
Marjon en Peter (Breugel)
25/09/2018
9

Hele goede verkoper die de moeite neemt om alles uit te leggen.Werd altijd heel vriendelijk ontvangen

Verkoop
Mikel Agrela (Eindhoven)
25/09/2018
10

Outstanding dealer with knowledgeable staff. No complains but shout outs for these guys.

Service
v.d.Meij-vanoostwaard, A.T. (Eindhoven)
21/09/2018
7

Ik heb mijn toyota al 8 jaar. gedurende deze jaren ben ik klant bij U geweest. Het wachten aan de leestafel is ook plezierig.ik ben danook niet van plan om geen klant bij u te zijn.

Service
Eric Barenbrug (Eindhoven)
20/09/2018
9

Prettige mensen, werk wordt goed uitgevoerd, zeer behulpzaam.

Service
Dhr PF (Einfdov)
19/09/2018
8

Goed

Service
Mevr. Coosemans (Eindhoven )
19/09/2018
9

Omdat niks en niemand perfect is.

Service
N. van de ven (Moergestel)
19/09/2018
7

Dat ik correct en vakkundig geholpen ben.

Service
Andy (Leerdam)
13/09/2018
10

Top Services !

Service
Erik
05/09/2018
9

Goede servicezeer vriendelijk personeel

Service
Jan Schijvenaars (Veldhoven)
05/09/2018
7

Na de kleine onderhoudsbeurt heb ik de pechhulp moeten inschakelen. Conclusie: accu leeg doordat een lampje in de auto tijdens de werkzaamheden is aangezet en is blijven branden.

Service
Johanna vd wouw (Diessen )
05/09/2018
10

Het is een mooi bedrijf dat de afspraken na komt, en je wordt gezien als klant ook al zit je te wachten in de ruime koffiecorner. Met diverse soorten soorten koffie en een water automaat en een ruime keuze aan lectuur.Er worden afspraken gemaakt en die komen ze na.En dat is voor mij heel belangrijk.

Service
J. Ruisch (Eindhoven)
31/08/2018
9

Alles prima, het hele pakket. Niets te wensen. Goeie koffie, nette ontvangst.

Service
Hans Bruggink (Eindhoven)
22/08/2018
8

Ten eerste, ik geef nooit het maximale aan punten. Tenzij het ruim boven mijn verwachting is.Schijnbaar is bij Driessen op personeel of werkuren bezuinigd. De vertrouwde personen achter de balie zijn niet meer zichtbaar of aanwezig.Dat maakt dat als ik de auto in de morgen breng, zij niet meer weten wie ik ben als ik de auto s 'avonds op kom halen.Jammer is dat, maar begrijpelijk. Men probeert de kosten voor de klanten zo laag mogelijk te houden.

Service
Dhr. J. Jansen
15/08/2018
9

Altijd vriendelijk en correct.Meedenken en vervolgens een andere Auris gekocht.Dus nix veranderen PRIMA zo

Service
G. Aussems (Helmond)
15/08/2018
10

Zeer prettige dealer die eerlijk en kwalitatief goed werk levert.

Service
Leung (Veldhoven)
15/08/2018
9

wel zakelijk maar niet bijzonder goed

Service
Mevr. L. Molkenboer
15/08/2018
9

Al jarenlang een positieve, vriendelijke en constructieve 'begeleiding', maar...wat is een auto toch duur. Benieuwd wat 'de toekomst' brengt.

Service
Siebren Klein (EIndhoven)
15/08/2018
7

Wachtruimte was niet goed geventileerd.

Verkoop
Annelies van Rooij (Eindhoven)
08/08/2018
10

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Service
Rob Jongen (Eindhoven)
08/08/2018
8

Bij inleveren auto voor kleine beurt en apk aangegeven dat achterwisserrubber gescheurd was, en was niet vervangen bij ophalen van auto, deze gratis vervangen.

Service
B. van Moorsel (Eindhoven)
06/08/2018
8

Nette garage waar je correct behandeld wordt en ze de afspraken nakomen

Service
A. van Gijssel
02/08/2018
9

Goede afspraken over service en onderhoud.Soepele dag- en tijdsafspreking.

Service
Mevrouw van der Dennen (Eindhoven)
02/08/2018
10

1- vriendelijk personeel. 2- erg professioneel. 3- vriendelijke prijzen (hadden er ook nog een huurauto bij gepakt). 4- afspraken qua tijd en kosten waren erg helder en werden goed nageleefd. Ik zie ons niet snel meer ergens anders heen gaan dan Driessen voor de beurt van onze Aygo.

Service
Willy Senders (Eindhoven)
01/08/2018
10

Garage met uitstraling, goede en vriendelijke baliemedewerkers, goede en technische geschoolde monteurs

Service
Amber
31/07/2018
9

Goede service

Verkoop
T, Rodrigues Paixao (eindhoven)
31/07/2018
10

Top medewerk

Service
Sjaak van der Weele (Eindhoven)
25/07/2018
9

Goede service en (dacht ik) eerlijke voorlichting.

Service
TL YANG (Eindhoven )
25/07/2018
8

not necessary, but can offer like before in email for morning car check up customer breakfast ( by order basis) to avoid waste of food. Also can inform customer definitely there is free replacement auto to borrow if customer comes for Standard or above car check package.

Service
Y.Termeer (Eindhoven)
25/07/2018
9

Fijne garage, klantvriendelijk en deskundig personeel en alles loopt volgens afspraak.

Service
Brandt B.R.
18/07/2018
8

Over het geheel vond ik de service goed. De werkplaats heeft gewoon keurig z'n werk gedaan, zoals je mag verwachten.De receptie vind ik wat minder attent. Rondhangen totdat iemand tijd heeft, terwijl ze je gezien hebben vanachter hun scherm, vind ik niet oké. Het kan voorkomen, dat ze even iets moeten afronden - maar niet elke keer! - en een verontschuldiging is dan het minste wat je als klant mag verwachten.

Service
Diny Leger
18/07/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling in de werkplaats en aan de receptie

Service
Jan Huggers (Eindhoven)
18/07/2018
8

Omdat ik nooit klachten heb overlersoneel en werkplaats

Service
M van Vinken (Dommelen)
18/07/2018
10

Vriendelijk ontvangst. Er wordt naar mij als klant goed geluisterd . Bij problemen duidelijke uitleg.

Service
Mirjam Van bijsterveld (Eindhoven)
18/07/2018
8

Goede service

Service
TLP Huynh (Eindhoven)
18/07/2018
7

Het was voor mij een 2e bezoek aan Driessen Toyota, een 10 geven geeft geen ruimte voor verbetering. Prima locatie en vriendelijk personeel. Het online afspraken systeem kan iets duidelijker mbt kosten vervangend vervoer en extra mogelijkheden. Ik weet niet of per e-mail communiceren in de toekomst een manier is om de kostenopgaaf door te geven, naast het bellen. Ik geef een allround 7 en ik ben tevreden over de service.

Service
Dhr H. Bos (Tilburg)
16/07/2018
6

De update van het ingebouwde toyotanavigatiesysteem is conform offerte uitgevoerd. Helaas is de kaart (mei 2018) verre van aktueel en extreem duur tov de tomtom (met gratis lifetime updates) die ik gewend was. Navi-updates lijken voor toyota een melkkoe. Erg jammer. Deukje in de klanttevredenheid.

Service
Van Ooijen
11/07/2018
9

Goed advies, to-the-point communicatie, afspraken netjes nagekomen, geen onnodige extra's en ruim op tijd klaar en gebeld.

Service
Willem v Deursen (Eindhoven)
11/07/2018
8

Omdat ik over de ontvangst op de receptie zeer tevreden ben,De werkzaamheden zijn op de juiste manier uitgevoerd volgens de prijs die vooraf bekend werd gemaakt.

Verkoop
Dhr van der Pas
10/07/2018
10

Toyota Driessen geeft mij als klant het gevoel koning te zijn. Zeer fijn in de omgang en afspraak is afspraak

Verkoop
Gertjan (Helmond)
09/07/2018
10

Klantvriendelijkheid

Service
Mevr.van Vlodorp
09/07/2018
9

Goede sevice

Service
Peter Dekkers (beek en donk )
09/07/2018
9

Gemaakte afspraken goed nagekomen

Service
Marjo M.J. Donders (Eindhoven)
04/07/2018
10

Behulpzaam, attent, vriendelijk, fijne goede service.

Service
Dhr. B.A. IJzermans (Oirschot)
03/07/2018
10

Correct, duidelijk en behulpzaam

Verkoop
Mevr. Schouten (Eindhoven)
03/07/2018
9

Prima service, goede uitleg en duidelijkheid over ev reparaties ed.

Verkoop
Mylène Hockers (Bladel)
28/06/2018
8

Prettige ontvangst, namen de tijd, duidelijke uitleg, deskundig

Service
Wesseling
28/06/2018
9

Vriendelijke mensen, fijne wachtruimte, duidelijke communicatie

Verkoop
Nicole Baaijens (Eindhoven)
27/06/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg gekregen over mijn auto

Service
R. Smits (Eindhoven)
27/06/2018
9

De mensen zijn hier kundig en leggen alles goed uit. Wordt netjes behandeld. Ze komen afspraken altijd na.

Service
Silvia Hoffland (Eindhoven)
27/06/2018
9

FIjne vriendelijke mensen!

Verkoop
Sandra Derksen (Eindhoven)
20/06/2018
9

Zeer klantgericht, vriendelijk. Heldere, duidelijke uitleg. Er werd tijd voor ons genomen.

Service
John putmans (Oirschot )
18/06/2018
8

De uitgevoerde werkzaamheden waren goed.

Service
Dooren, van (Helmond)
13/06/2018
10

Ben al vele jaren klant naar volle tevredenheid, met name de persoonlijke benadering door personen dragen daar aan bij.

Service
Lauran van de Sanden (Best)
13/06/2018
8

Prime service

Service
Dhr. A. Vonk Otten (Veghel)
06/06/2018
8

Duidelijke afspraken, goede uitleg en prettige ontvangst in een goed verzorgde ruimte.

Service
Mevr.T.Y. Treverlo- Poublon (Best)
06/06/2018
8

Ik kom er al jaren in verband met mijn kleine/ grote beurt en APK keuring.Van tevoren wordt er een data en tijd afgesproken en mocht er toch extra werkzaamheden plaats vinden, die hoger kosten , dan wordt er hierover altijd eerst telefonisch overlegd.De auto kan men dezelfde dag ook weer ophalen.

Verkoop
Mikell Smits (Nuenen)
06/06/2018
9

Wij hebben in Eindhoven een nieuwe Aygo gekocht voor mijn dochter en zowel mijn vrouw, mijn dochter en ikzelf hadden direct het gevoel "op het goede adres" te zijn vanwege de klantvriendelijkheid, vakkennis, getoonde betrokkenheid en mooie producten. Dit gaf ons veel vertrouwen. De informatieverstrekking richting de levering was perfect en we werden met alle egards behandeld waardoor een nieuwe auto kopen ook een feestje werd. Omdat ik niet weet of het nóg beter kan is mijn oordeel een 9. Bij de volgende Toyota wordt dat misschien wel een 10!

Verkoop
Dhr. Van der Heijden (Eindhoven)
01/06/2018
10

Bij Toyota Driessen wordt u hartelijk ontvangen. De medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig. Ze stellen de klant centraal en dat merk je al wanneer je de showroom binnen loopt tot het moment dat je met je nieuwe auto de showroom verlaat. Ze bellen na een paar weken ook nog even om te zorgen dat alles naar wens is en blijft.

Service
Frans (Son)
01/06/2018
10

Wij komen al jaren bij deze Toyota dealer en zijn zeer tevreden over de behandeling zowel in de showroom als in de werkplaats.

Service
Mevr. Schouten
01/06/2018
10

Ben heel tevreden over de manier waarop je iedere keer geholpen wordt.Goede uitleg, duidelijke afspraken en zelden langere wachttijden dan afgesproken.

Service
Mevr vd broek (Veldhoven)
01/06/2018
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Van te voren worden kosten telefonisch besproken en mocht er nog onverhoopt iets zijn dan bellen ze netjes op. Auto komt altijd mooi schoon weer terug. Prima service!

Service
C. Sebregts
30/05/2018
10

Door het verkeer was ik iets te laat voor het ophalen van de auto. Ik heb even gebeld, kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn die me geruststelde en zei dat het geen probleem was. Toen ik bij Driesen kwam, werd ik vriendelijk geholpen door één van de verkopers. Fijne service!

Service
R van Dinter
30/05/2018
8

koop al 20 jaar daar mijn auto en altijd 100% tevreden tot mijn laatste beurt bijna 100 euro duurder dan vorige kleine beurtmet alleen een schema hoe de beurten worden ingedeeld en geen prijzen erbij niemand snapte er iets vandaarbij geen werkschema moest ik vorige keer ook naar vragen wil graag weten hoe het met mijn auto gesteld is en waar ik dan op moet lettendit ben ik van driessen niet gewend sorrie

Service
Gerrit Gerritsen (Helmond)
24/05/2018
10

Kwalitatief goed.Vriendelijk personeel.Behulpzaam personeel.Uitgevoerd conform afspraak.

Verkoop
Dhr.C.J.van der Neut en mevr.M.van der Neut-Beijer (Roosendaal NB)
23/05/2018
9

goede afhandeling van de deal, uitstekende benadering met de verkoper via e-mail contact

Verkoop
Mevrouw Van Brussel (Eindhoven)
18/05/2018
9

Er is de tijd genomen om alles goed uit te leggen. De verkoper was geduldig, kwam afspraken na en belde ongeveer 2 weken na aflevering van de auto of alles naar wens was. Top.

Service
alex paz (eindhoven)
17/05/2018
9

Goede service, vriendelijke mensen kortom een aanrader.

Service
Jasper (Veldhoven)
16/05/2018
8

Gewoon goed

Service
José van Ormondt (Waalre )
16/05/2018
9

Mooi hoog cijfer.

Service
Maurice Verspaandonk (Eindhoven)
16/05/2018
10

Goed en duidelijk geïnformeerd.

Service
Els Rooimans (Eindhoven)
09/05/2018
10

klantvriendelijkheid, behulpzaam in het meedenken, service, koffie, gastvrijheid en tevredenheid over de auto

Verkoop
Frans Kramer (Eindhoven)
09/05/2018
10

Fijne dealer. Vriendelijke en behulpzame verkopers en medewerkers. Uitstekende ervaringen uit het verleden met deze dealer.

Service
Gerrie Hansen (Eindhoven)
09/05/2018
9

Goede service. Prettige wachtruimte. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Hidde van den Heuvel (Eindhoven)
09/05/2018
9

Fijne dealer waar goed onderhoud plaatsvind en ruim aanbod van verschillende toyota’s. Goede dienstverlening en service.

Service
mevr. M. van de Pas (Veldhoven)
09/05/2018
10

goede service, afgesproken tijden kloppen, vriendelijke medewerkers, alles prima !

Service
Ton van Swaaij (Eindhoven)
09/05/2018
9

Vanaf de aankoop van de auto is alles naar volle tevredenheid gelopen. Goede informatie, tijdig en juist.

Service
Mevr. V. Tilleman (Veldhoven)
04/05/2018
10

Prima service, duidelijke afspraken.

Service
F.W. Senders (Best)
02/05/2018
8

Omdat ik tevreden ben hoe ik ben behandeld.

Service
Jack Verhuysen (Eindhoven)
02/05/2018
9

Ik heb veel vertrouwen in de mensen. Er is veel kennis en vakmanscap aanwezig.Er wordt altijd in het belang van de klant gedacht en gehandeld.Bij de receptie is men altijd even vriendelijk. En ook daar is veel kennis aanwezig.Veel vragen kunnen direct beantwoord worden.

Service
Aug van Soerland
25/04/2018
9

Receptie medewerker heeft mij correct en vakkundig aangegeven wat er aan de auto zou worden gedaan.

Service
Frans (Eindhoven)
25/04/2018
10

Ik ben al jaren in alle opzichten een zeer tevreden klant!!!

Service
Hans Berkhof (Eindhoven )
25/04/2018
8

Ik heb een hele fijne Toyota Prius Wagon. En vind dat ik een goede garage heb. Ben ik heel tevreden over. De twee puntjes van kritiek gaan hier niet over. Ik wilde dat alleen even kwijt.

Service
Mevr. Yetik (Eindhoven)
25/04/2018
7

Door mijn fout een dag later verschen bij de dealer. Toch nog op die dag auto geaccepteerd.Het bevreemd mij dan dat ik niet gebeld ben ivm nuet komen opdagen voor mijn afspraak van de dag ervoir?

Service
Hamid Amir-Ahmadi (Veldhoven)
18/04/2018
3

het prijs is te duur voor die qualiteit. Ik heb de remmen (een jaar achter-remmen en andere jaar voor-remmen) bij hun verniewud. Daarna er een probleem zijn en ze vragen voor meer geld om te reparieren. Werk/qualiteit is heel slecht. Ok deze keer ik heb vraagt om de achterruitenwisser vernieuwd laten worden. De prijs was in mijn nota maar hetzelfde oude achterruitenwisser.

Service
Mr John (Eindhoven)
10/04/2018
8

sometimes we are not immediate get help from

Service
Jan de Bie (Oostelbeers)
05/04/2018
10

Na een duidelijke afspraak gemaakt te hebben me de reseptioniste over de uit te voeren werkzaamheden en tijd en dag , ben ik op de afgespoken tijd ontvangen met koffie en worstenbrood en een krantjeNa enige tijd werd ik er op gewezen dat er wat kleine mankamenten waren aan de auto ,na er wat over gepraat te hebben (kosten en zoal)deze werkzaamheden uit te laten voeren 'Nadat deze werkzaamheden waren uitgevoerd werd ik erop gewezen dat de auto weer piekfijn in orde was ,en er weer een jaartje tegen kon .Hierna heb ik betaald , en kreeg ik weer een nieuw pasje voor de servise die gegeven wordt tot een jaar na de onderhoudsbeurt (pasje is gratis)

Service
JHM van Beers (Oirschot)
03/04/2018
8

Goede bereikbaarheid, betrouwbare afspraken en prijsopgaven, reparaties worden goed uitgelegd, goede klantvriendelijkheid, prettige wachtruimte, goede service.

Service
Mevrouw Christien Wouters
03/04/2018
10

Omdat ik al 3 auto's hier heb gekocht

Service
Hr. J . Van Dordrecht
28/03/2018
9

Perfecte service. Zeer vriendelijk personeel.Factuur conform afspraak. Voor meerwerk wordt er eerst overleg gepleegd. Vertrouwd adres.

Service
L H Aerdts (Eindhoven)
28/03/2018
6

Zijn goed alleen de prijzen slaan alles veel te duur

Service
Ooms
28/03/2018
8

Prima service en behulpzame medewerkers.

Service
Dhr. P.J.H.Immens (Sint Michielsgestel)
22/03/2018
9

kom er al vanaf 2013, wordt steeds correct en deskundig geholpen

Verkoop
S. De Greef (Veldhoven)
21/03/2018
10

Ik ben op een hele prettige en vriendelijke manier geholpen. Kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen!

Service
Y. Janssen
21/03/2018
8

Vriendelijk personeel die goede uitleg geven over de verrichte werkzaamheden aan de auto. Mooie en nette uitstraling van receptie en wachtruimte.

Service
J. Deij (Best)
14/03/2018
9

Betrouwbare mensen met kennis van zaken

Service
Mevr. J. Offerman-martina (Ehv)
14/03/2018
9

Goede service, snel geholpen.

Service
ton emonds (veghel)
14/03/2018
8

snelle service maar mis bij de receptie de enthousiaste aanpak. complimenten voor de koffie/dranken service en worstenbrood !!! Top.

Service
Els Hoenders (Best)
09/03/2018
9

Op afgesproken tijd werd begonnen met de jaarlijkse beurt en was, zoals afgesproken, op tijd klaar.Mensen zijn gastvrij en vriendelijk.

Service
C van Dongen (Eindhoven)
08/03/2018
10

Vakkundig, klant en servicegericht

Service
H.a.m.Senders (Wintelre)
02/03/2018
8

Heb ik al aangegeven

Service
Jack Jozen (Veldhoven.)
28/02/2018
9

Omdat ik er zeer vriendelijk ontvangen ben en een goede service heb gehad.

Service
J.J.H.Hartmans Huub (Geldrop)
28/02/2018
9

Het is voor mij een een betrouwbare en deskundige garage waarin ik alle vertrauwen heb

Verkoop
Lisa Scheenaard (Eindhoven )
22/02/2018
8

Goede service, iets te ver van centrum naar mijn believen

Service
Dhr.Aarts.
21/02/2018
10

Zeer goede service en bekwaam personeel.

Service
H.Lemain (Eindhoven)
21/02/2018
9

alles klopt!!!!

Service
mevr. segers (veldhoven)
21/02/2018
9

fijne goede garage klant gericht

Service
Mevr. Van Behoven (Eindhoven )
14/02/2018
7

Netjes te woord gestaan en fijn dat de afspraak maar een half dagdeel duurde. Zeer tevreden

Service
Adrie van Maurik (Eindhoven)
07/02/2018
8

goede en snelle service

Service
Berjo Verwegen (Veghel)
07/02/2018
8

Een goede en snelle service. Fijne benadering en mee zoekend naar oplossingen

Service
Frans Kornips (Eindhoven)
25/01/2018
8

Kundig en vriendelijk personeel. Goede service en actieve opstelling in zoeken naar oplossingen.Afspraak is afspraak.

Service
Ad Kanters (Hr) (Oostelbeers)
24/01/2018
10

Zeer goed ontvangst, hartelijke welkomst, vragen over bijzonder heden.

Service
AM van der Steen (Eindhoven)
24/01/2018
8

Goed is goed. Zie terug. Ik ben als klant volledig afhankelijk van het "woord". Er wordt keurig verteld wat er is uitgevoerd of aangegeven in het onderhoudsboekje. Echter, in deze tijd van volledig inzicht, zou er iets meer moeten zijn voor mij als klant. Het gegeven woord zou op een of andere manier getoetst kunnen worden. hoewel ik de garage natuurlijk niet kwalijk kan nemen om mij niet als pottenkijker op de werkplaats te willen aantreffen. Zolang ik vertrouwen houd in de garage zal ik me verbonden voelen.

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Vriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
Anoniem
27/12/2017
9

Perfect geholpen wat geleid heeft tot een zeer tevreden rijder van een nieuweToyota.

Service
Anoniem
21/12/2017
9

Prima garage, prettige receptie, foutje van de telefoniste waardoor ik eenmaal voor niets ben gekomen

Service
T.L. van der Heijden (Best)
20/12/2017
10

Garage Driessen is een betrouwbare, efficiënte en klantvriendelijke garage. Je voelt dat je met respect wordt behandeld, de voorlichting is uitstekend en het personeel straalt deskundigheid uit

Service
Mevr. B. Saunders (Winkelcentrum Woensel, Eindhoven)
14/12/2017
10

Efficient, competent and I feel completely re-assured of the best service and attention. Driessen Toyota Eindhoven is extremely business orientated and that is exactly what I expect and appreciate.

Service
TLP Huynh (Eindhoven)
14/12/2017
7

Op 6 december 2017 bracht ik een tweede bezoek aan deze dealer/locatie. Vriendelijk personeel, nette en schone ruimte. Mooie designstoelen. De werkzaamheden waren binnen een uur gedaan en ik kan met een veilig gevoel de weg op. Goede service. De prijsinschatting en de uiteindelijke factuur kan iets meer preciezer zijn. Voor de rest ben ik tevreden want ik voelde me echt als een klant. Met vriendelijke groeten,

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Geen

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Goede en snelle service, duidelijk over kosten, goede informatie, naar mijn idee zeer betrouwbaar en ook vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Alles wat je van een goede dealer verwacht

Service
Frans van Hapert (Eindhoven )
13/12/2017
9

Helemaal tevreden. Maar graag eerder bellen, meteen als de auto klaar is.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Ik heb in de jaren een goede ervaring zowel commercieel als technish.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Super vriendelijk en altijd alles in orde

Service
Silvia Hoffland (Eindhoven)
29/11/2017
8

ik zou het waarderen als de auto na zo'n grote/kleine beurt een keer door de wassstraat gereden wordt. Dan lijkt het voor ons gevoel ook meer dat er iets gedaan is. Wat natuurlijk wel is, maar wij (zeker vrouwen) merken dat niet.

Service
Toon van de Linden (St-Oedenrode )
29/11/2017
9

Het is p alle punten goed bevallen , helemaal goed

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Omdat er nog wel een paar kleine voor verbetering vatbaar zijn.

Verkoop
Anoniem
22/11/2017
10

Alle info klopte

Service
Huub (J.M.) van Velsen (Eindhoven)
22/11/2017
10

Zo door gaan, alleen de prijzen moeten omlaag.

Verkoop
Jelle en Myriam Caspers (Veldhoven)
22/11/2017
10

Een zeer prettige en persoonlijke benadering. Men neemt voldoende tijd voor je zowel bij getoonde interesse, bij het afsluiten van een verkoopovereenkomst als bij de aflevering van de auto. Ook de nazorg is uitstekend.

Service
heer F Versweyveld (eindhoven)
07/11/2017
9

Al jarenlang constante betrouwbare service met enkel verrassingen in positieve zin. Toyota nodigt uit om er te komen al is dat met Toyota slechts zelden nodig.Tip: de grote beurten geven aan dat het pakket is afgewerkt incl. pakketkosten. Een specificatie van de pakketwerkzaamheden cq. kosten zou duidelijker zijn.

Service
Anoniem
02/11/2017
9

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen en als er iets niet goed is overleggen ze eerst of dit gemaakt moet worden. De ruimte is rustgevend en van allerlei snufjes voorzien. En er staat altijd een lekker bakkie koffie, thee of warme chocomel klaar. Er is me zelfs al meerdere keren ook wat fris aangeboden. Een dikke pluim dus.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Toyota Driessen is een professionele dealer die ook oudere auto's met respect behandelt. Als mijn auto's vervangen moeten worden ga ik zeker bij deze dealer langs

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Om dat ik tot nog toe tevreden ben

Service
Anoniem
01/11/2017
9

goede service, prettige ontvangst duidelijke uitleg over werkzaamheden c.q. kosten

Service
gerrie hansen (Eindhoven)
01/11/2017
9

Zeer tevreden, goede service en aardige, kundig personeel

Service
mevr. Diender (Waalre)
01/11/2017
10

Driessen Toyota is een dealer en een garage waar men doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid naast een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn bij Driessen Toyota geen reclameslogans, maar termen die werkelijk in de praktijk worden gebracht. Een dik verdiende 10 en dat nu al bijna 10 jaar.

Service
Anoniem
31/10/2017
8

Vriendelijk, transparant, klantgericht. Zoeken samen naar een oplossing. Mooie showroom.

Service
Albert Vink (Breugel)
25/10/2017
8

Goede service en dienstverlening.

Service
f.stamps (best)
25/10/2017
10

gewoon goed

Service
Robert (Eindhoven)
25/10/2017
9

Toyota Driessen is een zeer professionele en klantvriendelijke organisatie. Ik ben nu 5 jaar klant en heel tevreden over hun dienstverlening.

Service
Dhr. W.Dekkers (Geldrop)
24/10/2017
10

Zeer tevreden.

Service
Anoniem
23/10/2017
9

Klantvriendelijk, duidelijke en heldere afspraken die zowel bij brengen van de auto als het ophalen van de auto geheel klopten.Prima geregeld. Zelfs terwijl het om een last minute planning servicebeurt ging ivm vakantie naar buitenland. Top geregeld en zelfs kleine details werden bij het ophalen nog eens benoemd. Fijne vakantie zei de receptionist nog bij het weggaan.

Service
Anoniem
18/10/2017
7

Heb dit al eerder bekend gemaakt in de vorige vragen.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Omdat ze altijd heel vriendelijk zijn en mij correct op de hoogte houden van wat er aan de auto gedaan moet worden.Maar ik vind eigenlijk dat dat vanzelf sprekend moet zijn,ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen als ze er om vragen.

Service
dhr. Jan Heckman (Nieuwolda)
18/10/2017
10

Super goede en snelle service. Goede uitleg over wat te repareren vervangen moest worden. We konden wachten in een keurig net ruimte totdat de repartie uitgevoerd was.

Service
Dick v aalst (Eindhoven)
18/10/2017
10

Prima geholpen

Service
Frans de Rouw (Eindhoven)
18/10/2017
10

Goede vrindlijke serieuze aandacht

Verkoop
Marga van Vinken (Dommelen)
18/10/2017
10

Een fijne garage. Vriendelijk personeel. Altijd bereid om te luisteren naar problemen. Staan vlot voor je klaar bij kleine probleempjes die dan meteen verholpen worden. Duidelijk uitleg over wat er gedaan is als de auto een beurt heeft gehad.

Verkoop
Piet Swartjes
18/10/2017
10

Bij Driessen Toyota ben ik altijd keurig netjes ontvangen en behandeld. Altijd duidelijke afspraken over onderhoud en eventuele kosten

Service
Ad coppens (Eindhoven)
11/10/2017
10

Zeer betrokken bij klanten

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
10

vakkundig medewerkers en goede naam en prestatie van Driessen Toyota

Service
Antoon Bottram
11/10/2017
9

Ik heb geen enkel negatief opmerking over de behandeling en de geleverde kwaliteit.

Verkoop
Dhr. M Vreven
11/10/2017
6

Prima auto en goed geholpen door verkoper alleen extra afleverkosten moeten betalen bovenop de afleverkosten die al berekend worden in de catalogusprijs.Twee maal email hierover naar Driesen algemeen gestuurd maar geen antwoord hierop gekregen.

Service
Anoniem
09/10/2017
8

Correcte en adequate behandeling, vriendelijk personeel.

Service
Dhr. Ton van der Velden (Waalre)
09/10/2017
8

Goede service , afspraken worden nagekomen , vriendelijke receptie

Verkoop
dhr. van dijk (eindhoven)
06/10/2017
10

we werden vriendelijk ontvangen en ook geholpen goede informatie gegeven zijn niet opdringerig ook werden we goed geholpen met de papieren en de afhandeling liep ook heel goed nadat we de auto hadden gekocht hielden ze nog telefonische contact.we zijn erg tevreden ook met de auto.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
7

Dit is de eerste maal dat ik te maken heb met Toyota Driessen dus kan nog geen oordeel geven.

Service
Anoniem
29/09/2017
8

Afgelopen week een afspraak gehad voor APK en kleine onderhoudsbeurt. Ik werd direct vriendelijk ontvangen bij de receptie waar ik uitleg kreeg over de procedure. De sleutels werden ingenomen. Na enige tijd kwam een medewerker me in de wachtruimte vertellen welke punten nog niet geheel op orde waren om de auto APK te keuren. Er werd direct verteld wat hiervan de kosten zouden zijn. De wachtruimte is prima, voldoende tijdschriften en koffie/waterautomaat. Na afloop nogmaals duidelijke uitleg gehad wat er gedaan is en pechhulppas ontvangen. Direct kunnen betalen. Auto zag er netjes uit, ik kreeg hem gewassen terug.

Service
Marianne Bannenberg (Son)
27/09/2017
10

Zeer snelle afhandeling

Service
Marinus van de Graaf (Eindhoven)
27/09/2017
9

Omdat het personeel vriendelijk en bekwaam is.

Verkoop
Anoniem
26/09/2017
7

Goed luisteren naar de klant en op één lijn zitten met de importeur om deze problemen te voorkomen en vervolgens alles eraan te doen om de klant tevreden de deur uit te laten gaan

Service
Anoniem
20/09/2017
10

Alweer 12 jaar klant... iedere keer naar tevredenheid geholpen.

Service
Michel Jansen (Eindhoven)
18/09/2017
10

zeer goed geholpen, vooraf gebeld met prijsopgave voor nieuwe banden, auto schoon en netjes afgeleverd.

Service
Anoniem
14/09/2017
9

omdat die keurig en vriendelijk en netjes zijn en werken.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

IK vond de prijs van de beurt erg hoog, voor wat filters en 11/2 uur werk.

Service
Anoniem
13/09/2017
5

het was gerepareerd zover ze kennis hadden, ik vond het dan ook belachelijk om te horen dat zij zelf geen verstand hadden van de ingebouwde radio unit die in mijn toyota zat... erg jammer om te weten dat de dealer geen verstand heeft van zijn eigen specialiteit.daarnaast was het helaas veel te duur, maar dat kun je verwachten van een dealer....jammer dat de ervaring zo moet zijn, aangezien ik meer had verwacht van een specialist

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Driessen Toyota geeft deskundig en helder advies, straalt vertrouwen uit! Zeer vriendelijk personeel en goede faciliteiten om het wachten tijdens onderhoud of reparatie zo aangenaam mogelijk te maken.

Service
Jac Naus (Sint-Oedenrode)
13/09/2017
10

Klantvriendelijkheid en goede uitleg van wat er moet gebeuren.

Service
P.Brouwer (Eindhoven )
13/09/2017
9

Vriendelijke bediening, eigenlijk alles wat ik beoordeeld heb

Service
Anoniem
12/09/2017
10

Vakundig,.behulpzAm ,vriendelijk.

Service
JH Mensen (FREDERIKLAA)
11/09/2017
8

ik ben tevreden over DRIESSEN TOYOTA geen klachten op dit moment;

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goed geholpen met korte uitleg en duidelijke prijsopgave (zowel op de website en bij de receptie). Mooie showroom en worstenbroodjes in de koffieruimte.

Service
Jan Wouters (EINDHOVEN)
31/08/2017
8

gewoon goed je werk doen zodat je kunt vertrouwen op een veilige auto.

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Weliswaar geen ervaringen hebbend in de zin van onderhoud of garantie, geef ik de 10 voor spontane mensen.

Service
Kees Slingerland (Eindhoven)
30/08/2017
9

De schowroom ziet er mooi uit, is laagdrempelig en de medewerkers zijn aardig.

Service
Wilma cuppen van de kerkhof (Eindhoven )
30/08/2017
8

Goede duidelijke uitleg en vlotte service

Verkoop
Gerard Majoor (Eindhoven)
25/08/2017
10

Zeer prettige en correcte afhandeling

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
8

Ik geef zelden hogere cijfers.

Service
bullens (oirschot)
23/08/2017
10

prima behandeling alles naar wens gemaakt

Service
G Hughes, Son & Breugel
23/08/2017
10

Excellent deaership, not all dealers go the 'final mile', Driessen Toyota, do!

Verkoop
Johanna vd Wouw (Diessen)
23/08/2017
10

Driessen Eindhoven is een super bedrijf waar je als klant echt welkom bent. Ik heb nooit een Toyota gehad, maar er werd mij duidelijk uitgelegd wat deze auto mij extra te bieden had. (was ford fiesta gewend) nu overgestapt naar Yaris Hybride een mooie zuinige auto met vele extra's.De proefrit was ook een echte ervaring door de automaat en de hybride functie, beide onbekend voor mij.De verkoper dacht met me mee, en hielp mij met mijn keuze, want die is echt reuze.Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf ben gegaan, ik vind persoonlijke aandacht en service heel belangrijk.

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
9

Driessen Toyota is een zeer prettige Toyota dealer. Je wordt er vriendelijk en respectvol ontvangen. De servicebeurten worden goed uitgevoerd, waardoor je onderweg niet voor verassingen komt te staan. Bij de aanschaf van een nieuwe auto waren er een aantal criteria belangrijk: stil, zuinig, schoon (milieubewust). Dankzij een goed advies van de verkoper uiteindelijk voor een maatje grotere auto gekozen dan oorspronkelijk het plan was. Daar ben ik nog elke dag blij mee. Wat rijdt die auto heerlijk!

Service
J. van Valburg (Veldhoven)
17/08/2017
10

Na ruim een jaar ben ik weer eens voor onderhoud bij Driessen geweest. Wat een aangename verandering. Zeer mooie uitstraling en een nog professionelere klantbenadering. Fantastisch gewoon

Service
Kees Kreemers (Eindhoven)
17/08/2017
10

Toyota Driessen is een zeer correct bedrijf, vakkundig en vriendelijk personeel, waar mijn auto in goede handen is.

Verkoop
H.Machielsen (Oirschot)
16/08/2017
9

Heb mijn probleem verteld Dat is op n nette manier opgelost Ik ging met ngoed gevoel weer de chowroom uit .En zal er zeker weer terug komen En daarvoor dank aan de mannecher

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Fijne wachtruimte , vriendelijke ontvangst. Goede afhandeling van onze afspraak

Service
Anoniem
09/08/2017
7

Goede garage en service

Verkoop
Rene en conny (Eindhoven)
09/08/2017
9

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, zeer geduldig en nam alle tijd voor je. Ook als je na de koop komt met vragen dan zijn ze er voor je.

Service
Willem v Deursen (Eindhoven)
09/08/2017
8

Alles is uitgevoerd volgens afspraak, alleen na afloop service boekje weg, is inmiddels opgelost met n nieuw boekje

Service
Dhr. A. Fluitman (eindhoven)
07/08/2017
9

Goede voorlichting, aangenaam personeel, vriendelijk en van alles op de hoogte.

Service
Vera van den Broek (Geldrop)
04/08/2017
10

Omdat de garage er goed verzorgd uitziet, het personeel is erg vriendelijk. Ook de wachtruimte is prima gefaciliteerd.

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Goede informatie vooraf en na het onderhoud. Vriendelijke behandeling.

Service
Chris van Ravestijn (Eindhoven)
03/08/2017
10

Driessen - Toyota Eindhoven is al ruim een tiental jaren mijn dealer/garage. Hun auto's zijn voortreffelijk, alsmede hun gepleegde onderhoud aan mijn auto's en de wijze waarop je wordt behandeld. Zij doen wat ze beloven en je wordt niet bedonderd.Dus: Een keer iets goeds, nooit meer iets anders !!!

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Zeer correcte en prettige dienstverlening. Komen beloftes na (bv bellen snel terug zoals beloofd)

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Tot nu toe zijn we goed geholpen. Op tijd informatie gekregen dat auto onderhoudsbeurt nodig heeft. We hoeven nooit lang te wachten op een medewerker. Facturen zijn duidelijk en volledig. De laatste keer konden we een leenfiets gebruiken.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
8

Netjes en goed geholpen

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Vriendelijke mensen, behulpzaam, meedenkend, mooie showroom, goed onderhouden.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

zeer nette profesionel behandeling van alle medewerkers

Service
Brekelmans (Eindhoven)
02/08/2017
10

Vanaf de aankoop tot de dag van vandaag ben ik steeds vriendelijk, deskundig en correct geholpen.

Service
Dhr. A. Trouwen (Heeze)
02/08/2017
9

Een prima dealer die netjes en correct de werkzaamheden uitvoert.Alles wordt bij aflevering uitgelegd en ook de ontvangstruimte is een prima eyecatcher.

Service
Anoniem
27/07/2017
10

Ik ben zeer tevreden, goede service en zeer vriendelijk personeel

Service
J.P.J.J Huggers (Eindhoven)
27/07/2017
9

Zo doorgaan verder niets veranderen

Verkoop
Ad Frunt (Eindhoven)
26/07/2017
9

Altijd goed behandeld, ook toen ik Opel reed. Is mooi als je van merk wisselt bij Driessen, dat je dan nauwelijks inruilverlies hebt, als een dealer (zoals Driessen) meerdere merken verkoopt die wel in mijn smaak vallen.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

De vorige Toyota had ik in Valkenswaard gekocht. Hier ben ik een beetje teleurgesteld in over de omgang met personeel daar. In Eindhoven ben ik heel erg goed ontvangen heb op alle vragen duidelijk antwoord gekregen. En heb zeer goede advies gekregen.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

Goede service en goede prijs.

Verkoop
Anoniem
25/07/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Zeer tevreden!!

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

persoonlijke benadering en meedenken met keuze van nieuwe type auto.
rekening houden met klant zijn wensen en extra aanvulling aangevend indien noodzakelijk.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Zeer goed geholpen en alles duidelijk.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Ik ben er altijd op een fijne manier geholpen.

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Erg klantvriendelijk, duidelijke kostenopgave en uitleg.

Service
Dhr. J. J. van der Weele (Eindhoven)
13/07/2017
9

Duidelijkheid en een nette service

Service
P. van Valen (Veldhoven)
13/07/2017
9

Toyota Driessen krijgt van mij een 9, Omdat service op een zeer hoog niveau staat. de Prijzen zijn duidelijk en voor mijn gevoel normaal. de zaak heeft een mooie uitstraling, en de verkopers zijn goed op de hoogte.

Verkoop
R.Ramcharan (Koestraat 19 5642cl Eindhoven)
13/07/2017
10

Goede garage en vriendelijke personeel.

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
8

Prestige showroom met goed personeel. De lichaamstaal zegt veel bij medewerkers en die straalde tevredenheid uit.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Gewoon een goede en plezierige dealer met aandacht voor de klant. Vriendelijk personeel dat goede adviezen geeft.

Verkoop
Arend
12/07/2017
8

We werden netjes te woord gestaan en we werden keurig geholpen om een beslissing te kunnen nemen met de vraag. Gaan we leasen of kopen we een auto.

Service
Niels
12/07/2017
10

Prettig bedrijf. Niet direct bij om de hoek maar ik rij er graag voor om. De enige tip die ik heb: de wifi werkte nauwelijks tot niet, en het was de bedoeling dat ik zou werken tijdens de grote beurt. Even wifi controleren dus.

Verkoop
Hr van Asselt (Eindhoven)
07/07/2017
10

Zeer service gerichte organisatie met aandacht voor klant. Altijd hulpvaardig. Professioneel. Leveren altijd kwaliteit!

Service
Fred Wobben (sittard)
03/07/2017
9

service is prima, correcte behandeling en afspraken worden nagekomen.

Service
Ivo de Tombe (Eindhoven)
03/07/2017
9

Al jaren een relatie met deze garage en zeer tevreden met de contacten.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Alles goed geregeld service en advies geven en vriendelijk personeel ook behulpzaam

Service
Anoniem
30/06/2017
7

Mooie wachtruimte. Groot. Was pas de eerste servicebeurt in uw garage.Is niet persoonlijk. Was hiervoor kleine garage gewend.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

Goede service die ze bieden.

Service
karin van diepen (eindhoven)
30/06/2017
10

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Men komt de afspraken na. Het ziet er netjes en verzorgd uit. Je krijgt hier het gevoel dat ze er alles aan doen om het voor mij, als klant zo optimaal mogelijk te organiseren.

Service
Jan Beekman (Eindhoven)
27/06/2017
9

ben zeer tevreden

Service
Anoniem
26/06/2017
7

Vriendelijke mensen, zeer professioneel. Een minpunt: navigatie update besteld. Maand later zou ik mijn auto laten keuren (APK). Mijn nav kaartje zou zijn aangekomen en gelijk geplaatst worden. Bij afleveren van mijn auto te horen gekregen dat het kaartje binnen was. Super blij want volgende dag zou ik op vakantie gaan met een nieuwe navigatie. Uur later werd ik gebeld dat mijn kaartje toch niet binnen was gekomen... Tja.... Niet leuk

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Prima dealer, goede ontvangst. Afspraak op tijd en ook op tijd gereed.
Ben vooraf geinformeerd over waarschijnlijke tijdsduur (Wilde er op wachten).
Wachtruimte is een beetje weggeduwd hoekje. Niets mis mee, maar heeft geen uitstraling.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Klantvriendelijkheid.

Service
FR van Egmond (Best)
21/06/2017
7

Tegenwoordig zijn ze heel correct. Showroom en wachtruimte zijn netjes. Ik werd gebeld om te vragen of het interieurfilter vervangen mocht worden. Keurig. Toen ze klaar waren met het werk ontving ik meteen een sms.
De receptionist gaf duidelijk uitleg over de werkzaamheden.

Service
Vd hurk (Eindhoven)
21/06/2017
10

Goede behandeling
Vriendelijk

Service
Dhr H van Oorschodt (Sint Oedenrode)
20/06/2017
10

Uiterst te vreden over onze garage

Service
Marc willekens (Eindhoven)
20/06/2017
8

Een 9 of 10 zou te overdreven zijn. Ik vind een 8 een waarde die volledige tevredenheid weergeeft.

Service
Marjo M.J. Donders (Eindhoven)
20/06/2017
10

Super vriendelijk en behulpzaam!!
Zeer Goede service!!
Gewoon een geweldige dealer.

Service
Vleeshouwers (Eindhoven)
20/06/2017
10

Goede service en altijd eerlijk

Verkoop
W.van Meel (Eindhoven)
20/06/2017
8

De algehele afhandeling van aankoop tot aflevering van de auto is vlot verlopen waarbij de verkoper zijn best heeft gedaan om de auto op tijd af te leveren.

Service
Frans Blom (Nuenen)
14/06/2017
9

Al 14 jaar lang kom ik daar al met mijn Prius. Ik ben nog nooit voor (grote) financiele tegenvallers "aangelopen". De behandeling door het personeel bij de jaarlijkse servicebeurt ( en kleine reparaties) is zeer correct en vriendelijk. Alleen daarom al zal mijn volgende auto ook een Toyota zijn, en wel via Driessen Eindhoven.

Service
de Hr A. Vanhouwe. (Eindhoven.)
09/06/2017
7

ervaring gedurende een aantal jaren.

Verkoop
John putmans (Oirschot )
09/06/2017
9

Het was over het totaalplaatje gezien gewoon goed.

Service
Anoniem
08/06/2017
9

Correcte behandeling.
Wagen op afgesproken tijd klaar

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Goede dienstverlening en prettige sfeer. Het inruilen kan beter.

Verkoop
Christina Koopal
07/06/2017
10

Mooie grote showroom, zeer vriendelijk geholpen. Men heeft alle tijd genomen tijdens het afleveren van de nieuwe auto om deze uit te leggen en even een rondje te rijden om deze te ervaren.

Service
Familie de Groot (Veldhoven)
07/06/2017
10

Mijn man en ik komen al jaren met onze auto's bij Driessen Toyota en zijn erg tevreden over de service en de prijs / kwaliteit verhouding.

Service
W. van Hoof
01/06/2017
8

De auto heeft een beurt gehad en is gewassen en gestofzuigd teruggekomen, super. Het goedbedoelde restant ruitensproeier vloeistof is in de bekerhouder geplaatst. Echter de fles lijkt op een waterflesje, niet opletten of met kinderen in de auto is dan een aandachtspunt. Medewerkers bleven op mij wachten ondanks dat ik na sluitingstijd pas de auto kon ophalen. Dat was wel heel fijn, anders had ik de volgende dag terug moeten komen.

Service
A. Gommers (Eindhoven)
31/05/2017
10

Tevreden over Driessen

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

In al de jaren dat ik auto rijd, inmiddels toch een dikke veertig jaar, kan ik uit ervaring zeggen dat Drieseen Toyota met kop en schouders uitsteekt boven de autobedrijven waar ik tot nu toe zaken mee mocht doen.

Service
Dhr. C. Braber (Eindhoven)
31/05/2017
10

De gemaakte afspraken worden altijd keurig uitgevoerd. De ontvangst door het baliepersoneel is altijd
prima.
De faciliteiten voor wat betreft het wachten tot de reparatie is uitgevoerd, ook dat is dik in orde.

Verkoop
Jack van den Heuvel
31/05/2017
10

Klantgericht. Vriendelijk. Modern bedrijf.

Service
dhr E.Pauly (Eindhoven)
26/05/2017
8

altijd correct behandeld

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Vriendelijk,personeel. Niet van tevoren kostenopgave.

Service
J. Konings (Eindhoven)
24/05/2017
8

goede service, goed, betrouwbare en vakbekwame medewerkers.

Service
Sabrina van Bakel
24/05/2017
10

Ik ben altijd super goed geholpen bij Toyota Driessen Eindhoven. Zowel bij reparaties aan mijn huidige auto, waarbij de werkplaats altijd meedenkend is en fair is hun prijzen, maar ook bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Wij zijn verhuisd en wonen niet meer echt in de buurt van Driessen Eindhoven, maar zullen hier wel blijven komen voor onderhoud!

Verkoop
Ad (Eindhoven)
23/05/2017
8

Op uiterste correcte wijze geholpen bij de aanschaf van een nieuwe Toyota door de medewerkers van Driessen.

Service
Anoniem
18/05/2017
9

altijd zeer correct geholpen

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Prima en tevreden.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

tevreden over service paar kleine puntjes na wanneer beloofd wordt te bellen, wel doen, ik wacht nog op telefoontje
dat de streepjes binnen zijn (die vanwege schade aan mijn auto besteld waren). nog steeds geen reactie gehad

Service
M.van Vinken (Valkenswaard)
17/05/2017
10

Ze hebben een luisterend oor.
Zijn klantvriendelijk.
Geven antwoord op je vragen ook al vraag je een paar keer om nog een verdere uitleg.
Ga nooit ontevreden bij de dealer weg.

Service
Roel van der Graaf
17/05/2017
9

het personeel gedraagt zich voorkomend, ter zake kundig en vertrouwen wekkend

Service
Theo van Loon (Eindhoven)
17/05/2017
10

In een prettige omgeving wordt je heel fijn geholpen. Krijgt technisch advies indien gevraagd en volledig uitleg over de werkzaamheden en rekening.

Verkoop
Anoniem
16/05/2017
10

Goede en prettige relatie met verkopers en andere medewerkers.
Goed gevoel over alles.

Service
Dhr. W. Fredriksz (Eindhoven)
15/05/2017
8

Klantvriendelijk, en flexibel bij het veranderen van de afspraak.

Service
Albert van Laarhoven (eindhoven)
10/05/2017
9

Een zeer plezierige en vriendelijke werkplaats. Komt zelf met kostenbesparende voorstellen. Heb zelf ook een BMW. De service van
Driessen Toyota ligt op hetzelfde hoge niveau als bij BMW

Service
Jos Lauwen (St. Oedenrode)
09/05/2017
8

Komt afspraken na en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Goede service, heldere uitleg. Snel en vriendelijk geholpen, een aanrader.

Service
Lizette Stitzinger (Nuenen)
03/05/2017
10

Afspraak is afspraak . Geven duidelijk uitleg wat de inhoud van de werkzaamheden zijn. Bellen op wanneer er meer moet gebeuren aan de auto dan wat er vooraf afgesproken was.

Service
Peter van Dommelen (Eindhoven)
03/05/2017
10

Is al jaren een zeer betrouwbare dealer. Komt afspraken na, en staat klaar voor de klant.

Service
Fam.van Dordrecht
28/04/2017
10

Prima garage, zeer vriendelijk personeel. Vooraf online afspraak gemaakt. Je krijgt dan ook opgave van kosten te zien. Alles verliep prima zoals afgesproken. Zeer betrouwbaar allemaal.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Gratis Wegbrengservice is top!! Dit zou uitgebreid kunnen worden met een ophaal service (al dan niet tegen betaling).
Verder zou ik jullie een 10 geven zij het niet dat er helaas geen schoonmaak/ wasbeurt wordt gegeven aan de auto.
Waarom worden vaste klanten niet beloond met kortingen of extra's?? Tot slot goed geholpen zoals ik gewend ben.

Service
Mevr. Tilleman (Veldhoven)
26/04/2017
10

Goed bereikbaar / vlot afspraken te regelen/Niet te duur in onderhoud/betrouwbaar/vriendelijk personeel/mooie overzichtelijke showroom/goede reclames ivm inruil enz./ mooie mogelijkheden om een auto te winnen ..

Service
AMJTvande Ven
19/04/2017
10

Ik ben zeer tevreden over deToyota dealer. Zeer attent en behulpzaam.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

vriendelijk personeel en goede service

Service
Anoniem
19/04/2017
9

We zijn heel tevreden, worden altijd vriendelijk ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Als er dingen onduidelijk zijn worden deze altijd goed uitgelegd.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Ik heb vertrouwen in de dealer

Service
de Witte ACC (Eindhoven.)
19/04/2017
9

Goede service en betrouwbaar advies.

Service
Dhr. F.W.Senders (Best)
19/04/2017
8

Ik ben tevreden met de service, alleen als ik een antwoord op jullie aanbod op jullie side geef dan verwacht ik een antwoord terug.

Service
Jack Verhuysen (Eindhoven)
19/04/2017
9

Ik ben via een lang traject bij Driessen uitgekomen
Ik kocht in 1977 mijn eerste auto bij Garage Smulders in Eindhoven
Dat werd later Lanoto, en weer later Driessen
De meeste medewerkers en de goede service zijn iedere keer mee overgegaan
Enkelen ken ik al meer dan 30 jaar; dat geeft pas vertrouwen !
Dus als je bijna 40 jaar tevreden bent is het niet vreemd dat je dan zo'n hoog cijfer geeft
Ik heb ondertussen ook al enkele kennissen voor een servicebeurt of APK keuring naar Driessen toe gestuurd

Service
Toon tompson (Veldhoven)
19/04/2017
8

Omdat alles goed geregeld is

Service
A. Franc (Eindhoven)
12/04/2017
10

Ik word hier altijd zeer vriendelijk ontvangen. Iedere medewerker die je tegenkomt groet je. De meeste medewerkers herkennen me. Als ik mijn auto heb gebracht word ik altijd even gebeld over evt. extra kosten. Ze komen afspraken altijd na. Als er een kleinigheid is, bijvoorbeeld kapotte lamp, dan maken ze die terwijl je wacht met lekker koffie en een tijdschrift. Kortom ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Ga zo door !

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
9

De medewerkers bij de toyota dealer zijn erg vriendelijk en heel erg meedenkend. Ze nemen de tijd en zoeken mee naar oplossingen mochten er wat problemen zijn. Al met al een hele goede service!

Verkoop
Jan van Ommeren (Maarheeze)
12/04/2017
9

Je wordt welkom geheten door vriendelijke medewerkers die je helpen met juiste informatie. tevens nemen ze de tijd voor je. Je voelt je gelijk op je gemak.

Service
M Neeteson
12/04/2017
10

Buitengewoon goede service
Schoon bedrijf.
Goede wachtruimte . Soms nog broodje of worstenbroodje.
Correct

Verkoop
Anoniem
07/04/2017
9

Klantvriendelijk, belangstellend naar de klanten.
Goede en rustige uitleg, niet opdringerig.
Positieve ervaring met de verkoper.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Ik heb al sinds 1999 mijn Toyota in onderhoud en al net zo lang tot volle tevredenheid. Goede service, betrouwbaar , aardige mensen

Service
D Vermeulen (Liessel)
05/04/2017
10

Wij zijn al jaren toyota rijders. Mede doordat we ook altijd bij toyota driessen terecht kunnen en goed behandeld worden. Niet alleen de Toyota 's die we hebben en die we in het verleden reden zijn betrouwbaar. Ook de mensen van de vestiging bij Toyota Driessen waar wij mee van doen hebben voor APK, onderhoud of andere vragen aan de Pietersbergweg te Eindhoven leveren goede service.

Service
M.J.A. Stoelinga (Eindhoven)
05/04/2017
10

Fijne, betrouwbare dealer en onderhoudsgarage voor mijn auto.
Vakkundig en professioneel personeel.
Denken erg goed mee met de klant.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Waren alle autodealers/garages maar zo.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Goede service en correcte afhandeling. Beurten goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Alle afspraken zijn op een correcte en vriendelijke wijze afgehandeld.

Service
Guido Aussems (Helmond)
23/03/2017
10

De servicebereidheid, snelheid en kwaliteit van het geleverde werk zijn altijd prima. Daarbij zijn de prijzen prima. Kortom, ik heb het gevoel als klant serieus genomen te worden en niet het gevoel dat mij een "poot wordt uitgedraaid".

Service
henk renting (eindhoven)
23/03/2017
10

prima aankoop, prima onderhoud, vriendelijk en professionneel geholpen altijd vriendelijk en korrekt

Service
L. Schuringa (Waalre)
23/03/2017
8

Kan moeilijk beoordelen hoe de andere dealers en werkplaatsen de auto's afleveren. In ieder geval is Toyota het merk en ben er altijd zeer tevreden over geweest en nu nog. Succes in de toekomst.

Service
Van Stiphout (Beek en Donk)
23/03/2017
9

Altijd netjes

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Toyota sturen een herinnering voor APK, het is zeer nuttig.
Toyota ook nieuwe brief sturen zodat we kunnen altijd krijgen update

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Als voorgaande vraag

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Om dat ik correct behandel ben

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Fijne dealer, komt afspraken na. je hebt het gevoel dat jij voor hen belangrijk bent, dat uit zich in vriendelijkheid en correctheid.

Service
Leonie Reumers (Eindhoven)
16/03/2017
8

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Goede service (leenfiets) en ze denken mee om de kosten te drukken.

Verkoop
Peter A. (Eindhoven)
16/03/2017
9

Goede service en ik voel me als klant goed geholpen. Duidelijke uitleg van de auto. er wordt tijd voor je genomen en alle vragen worden correct beantwoord. De verkoop van de auto ging in een gemoedelijke sfeer.

Service
van Dongen (Eindhoven)
16/03/2017
10

Goede Service, klantvriendelijke medewerkers, nette en mooie showroom

Service
Thomas Wellink (Eindhoven)
10/03/2017
8

De verkoper heeft me erg goed begeleid bij het zoeken naar mijn eerste auto. Hij houdt rekening met mijn wensen en denkt goed mee. Hij is niet opdringerig en hij nam alle tijd om alles heel rustig en professioneel uit te leggen. Erg fijn voor een net afgestudeerde student die op zoek is naar zijn eerste auto. Ik heb mijn auto nu 2x naar de garage moeten brengen. 1x omdat mijn reservewiel kapot was. Deze hebben ze kostenloos en zonder verdere rompslomp direct vervangen voor een gloednieuwe. de tweede keer had ik een afspraak staan voor een grote beurt en de week ervoor was mijn zijspiegel eraf gereden. De receptie heeft mij hier erg goed begeleid en dacht goed mee om een oplossing voor mij te zoeken. Hij stelde zelfs voor om de afspraak voor de grote beurt naar voren te halen zodat mijn auto voor het weekend en zijn grote beurt en een nieuwe spiegel had. Dit was erg prettig

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
9

enthousiaste deskundige verkopers, uitstekende klantvriendelijke werkplaats. Altijd bereid om vragen te beantwoorden; mocht het antwoord niet beschikbaar zijn, zoals vragen over de specificaties van een nieuwe auto, dan doen ze alle mogelijke moeite om die dit zo snel mogelijk te beantwoorden.

Service
antonio
09/03/2017
9

het was heel goed

Service
Anneke Klapdoor (Eindhoven)
08/03/2017
10

Driessen Eindhoven legt goed uit wat er moet gebeuren voor de keuring, de prijs, en wat op een nader tijdstip kan. Prijs klopt, tijdig informatie op meerwerk dan alleen onderhoud. Vriendelijk en meedenken.

Service
Els Hoenders (Best)
08/03/2017
10

Prettig geholpen. Goed advies over de beurt die op het laatste nippertje (advies receptie) is veranderd. Verder goede en duidelijke uitleg over gedane arbeid.

Service
Servie van Eijck (Eindhoven)
08/03/2017
8

goede dealer, eenmaal vervelende ervaring gehad door foutje. Door vervangend vervoer zeer netjes opgelost.
Wel twee uur voor niets gewacht en een tweede keer moeten terugkomen. Dit kan gebeuren, goed toegelicht wat er fout is gegaan en netjes opgelost.

Service
Anna Maria van Son (Eindhoven)
02/03/2017
8

Vanwege de goede behandeling

Service
Anoniem
02/03/2017
9

Al 4 jaar wordt ik op een erg prettige manier geholpen

Service
Jack Jozen (Veldhoven)
01/03/2017
10

Omdat het hele afspraak gebeuren perfect is uitgevoerd.

Verkoop
Rinus Bouwman (Harkstede)
01/03/2017
10

Alles is gewoon goed verlopen

Service
Anoniem
28/02/2017
5

Het ging dit keer allemaal minder gladjes dan normaal (verbouwing zal wel de reden zijn )
Bovendien vragen ze voor een accu veel te veel geld. De accu heb ik zelf opgeladen en functioneerd goed ,dat hadden zij ook kunnen doen of adviseren, mocht de accu binnen een maand of meer niet meer goed zijn dan bied ik bij deze mijn excuus aan.
Dit alles heeft mij doen besluiten om het onderhoud niet meer door deze dealer te laten uitvoeren.

Verkoop
Dinmohamed (Eindhoven)
24/02/2017
7

Meer aandacht

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Betrouwbaar, voorspelbaar en correct.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

Deze keer even geen 10, want toen ik mijn vaste verkoper niet kon bereiken heeft degene die de telefoon opnam mijn boodschap niet door gegeven aan mijn vaste verkoper. En dat had ik wel gevraagd

Verkoop
Der J.v.Brakel (Eindhoven)
22/02/2017
9

goed en prettig contact en niet haastig we namen ruim voldoende tijd voor samenstelling van de opties en ook de uitleg er van.

Service
Dhr J.J.H.Hartmans (Geldrop)
22/02/2017
9

Vooraf wordt er een kostenopgave gedaan die overeenkomt met het factuurbedrag. Afspraken die gemaakt worden , worden keurig nagekomen . Je wordt vooraf geinformeerd over bijkomende kosten . Ik ben volledig tevreden.

Verkoop
Lian Basten (Eindhoven)
22/02/2017
10

Goede ontvangst prettige behandeling ik heb veel vertouwen in de firma Driessen.

Service
D. de Jong (Best)
21/02/2017
8

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Jack Docters (Best)
21/02/2017
8

Heb door de verbouwing geen optimaal oorddel kunnen vormen

Service
Anoniem
20/02/2017
8

Klantvriendelijk, voorspelbare prijsopgave, een mondelinge afspraak van 6 maanden eerder wordt zonder te vragen kosteloos uitgevoerd. Voor zelfs kleine extra bedragen, zoals een ruitenwisser bellen ze nog even.

Service
Henk Verbaant (Waalre)
16/02/2017
10

goede service

Verkoop
Nick Weijers (Oirschot)
16/02/2017
9

Correcte afhandeling van onderhoudsbeurten vanaf moment van aankondiging, maken afspraak en uitvoering, incl. ontbijt zelfs.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Wij zijn zeer tevreden en ze zijn zeer behulpzaam geweldig

Verkoop
J Wullems (Eindhoven)
15/02/2017
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben heel tevreden, ik ben altijd goed en tevreden geholpen en ben zeer te spreken over hun service.

Service
J.Aarts (Eindhoven)
15/02/2017
9

In een woord perfecte service.

Verkoop
André van den Elsen (Eindhoven)
14/02/2017
9

Vertrouwd adres. Nette zaak, verkopers weten waar ze het over hebben.

Verkoop
W.bisschops (Helmond)
01/02/2017
8

Persoonlijke contact

Verkoop
Anoniem
30/01/2017
7

Ik kon een lange proefrit maken. Dat beviel prima. Verdere afhandeling ging wat moeizaam wegens slecht reageren op email.

Verkoop
J. P. Lentz (Eindhoven)
25/01/2017
10

Zeer professioneel en vakkundig

Verkoop
H . Savonije (eindhoven)
18/01/2017
8

was leuk om hier een auto te kopen , alles verliep OK , goede verkoper.

Service
mevr,men. boeijenga visbeen (eindhoven)
05/01/2017
10

de service , vriendelijk, geen wachttijden

Service
Anoniem
04/01/2017
8

Prima service, goede dealer en garage, al jarenlang auto in onderhoud, geen buitensporige kosten.

Service
Anoniem
04/01/2017
10

Betrouwbaar, goede service, je voelt je echt een klant, snelle afhandeling, goede telefonische ondersteuning. Gewoon een dikke 10!

Verkoop
Anoniem
28/12/2016
8

Eerlijk en behulpzaam

Service
Anoniem
21/12/2016
10

Vooraf goede afspraken gemaakt, onderhoud uitstekend uitgevoerd, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
21/12/2016
10

Je wordt correct geholpen, nette afhandeling en prettig personeel die de klant welkom heet. Kortom, ik zou deze dealer aanraden.

Service
Mevr.EMW v.d. Heuvel (Eindhoven)
15/12/2016
10

Voel me er thuis

Service
W. Prins (Eindhoven)
14/12/2016
8

Kwaliteit lijkt goed, afspraken met de garage loopt perfect.
Online afspreken was weer moeizaam. Mijn data was onbekend op de chat.
Die heb ik afgebroken en heb toen via een andere website een afspraak gemaakt. Dat ging beter.
Prijzig.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Zeer correct geholpen

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Goede service, klantvriendelijk, transparant

Verkoop
Theo Kersten (Eindhoven )
09/12/2016
8

.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Zeer correct geholpen

Service
Mevr. D. Steen (Oirschot)
23/11/2016
10

Ik kan niet anders dan een 10 geven. Geen smetje op mijn auto, geen smetje op klantvriendelijkheid en de communicatie was ook vlekkeloos. Er was respect voor mijn auto en voor mij als klant. Kwaliteit van geboden werk is uitstekend verricht. Ik ga met vol vertrouwen weer een jaartje de weg op.

Service
Anoniem
18/11/2016
8

Prima service, wel duur

Service
Theo Scheenloop (Eindhoven)
18/11/2016
8

We worden daar behandeld zoals het hoort. Behulpzaam en vriendelijk

Service
Bram van Andel (Sint Oedenrode)
16/11/2016
10

Na 33 jaar Volkswagen te hebben gereden was dit de 1e keer dat ik deze dealer bezocht. Ik werd keurig ontvangen en op de hoogte gebracht van de werkwijze. Ook tijdens de wachttijd werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen en bijzonderheden. De persoonlijke benadering spreekt mij heel erg aan en geeft mij vertrouwen voor toekomstige bezoeken.
N.a.v. de terugroepactie heb ik een nieuwe afspraak moeten maken omdat het onderdeel niet optijd was gearriveerd. Het was de bedoeling om deze actie gelijk met de onderhoudsbeurt uit te voeren. Men heeft er keurig voor gezorgd dat ik er als klant zo min mogelijk hinder van zou ondervinden.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Goede service, deskundig personeel, prima bejegening en ontvangst van klant. Word als eigenaar van een kleine, tweedehands auto net zo correct behandeld, als een eigenaar van een dure nieuwe auto.

Service
Emile Derwig (Eindhoven )
10/11/2016
10

Betrouwbaar en vakkundig advies en uitvoering!

Service
franc versweyveld (eindhoven)
10/11/2016
10

Geen verrassingen enkel aangename.
geen fratsen alleen duidelijkheid in werken conform afspraken.
Vriendelijk onthaal.

Betrouwbaar en correct.
conform toyota motto: always better.
Al meer dan 10 jaren op een rij dezelfde hoge kwaliteit.

Service
Anoniem
23/08/2016
8

Goede service, klantvriendelijk, transparant

Service
Fred Wobben (Sittard)
11/08/2016
10

Goede service en duidelijke prijs vooraf prettige communicatie, chapeau!

Service
Anoniem
10/08/2016
9

prima uitleg over wat er staat te gebeuren en hoeveel tijd het kost en prijs.
jammer dat reparatie niet direct correct uitvoerbaar was

Service
Dhr. G. Aussems (Helmond)
10/08/2016
10

Toyota Driessen is een zeer net bedrijf. De service is altijd uitmuntend en de klantwens staat voorop. De kwaliteit van het geleverde werk is prima (bij onderhoud en reparatie) en wanneer er een (2e hands) auto geleverd wordt is deze altijd volledig nagekeken en in orde. Ik heb nooit problemen of klachten gehad bij Driessen Toyota.
Daarnaast is het personeel ook zeer vriendelijk. E.v. reparaties die tijdens het onderhoudhoud nodig blijken te zijn, maar niet vooraf zijn afgestemd, worden altijd eerst besproken (telefonisch) alvorens ze worden uitgevoerd. Ook is men kritisch als het aankomt om niet noodzakelijke reparaties. Als iets enkel "kosmetisch" is of heel duur, zal het niet zomaar worden uitgevoerd. Kortom, Keurig!

Service
Herman van Aalten (Eindhoven.)
10/08/2016
8

Mijn auto is twee jaar oud. De inruilprijs was matig. Ben wel zeer tevreden over mijn Toyota Hybride. Personeel is uitermate vriendelijk en bekwaam.

Service
Leo Brekelmans (Eindhoven)
05/08/2016
9

Wij zijn tevreden klanten. Zowel de verkoop-, als de onderhouds- en servicemedewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk

Service
L H Aerdts (Eindhoven)
03/08/2016
9

He word er echt nog als klant behandeld dat gebeurd niet vaak

Service
Lizette Stitzinger (Nuenen)
01/08/2016
9

Service was prima ook het ontbijtservies tip

Service
Y.G. KIZILTAN (Eindhoven)
27/07/2016
9

Very friendly and helpful staff, reasonably priced service (unless a critical part needs replacement), neatly returned car. Appreciate the fact that i was dropped off at my office in the morning. Keep up the good work! But please consider how you could offer alternative on spare parts at least for old cars which don't have the factory warranty anymore (10y+). The original Toyota parts + labor prices can be astronomically high at times...

Service
Anoniem
20/07/2016
10

Ben heel tevreden over Driessen Toyota en het personeel is helemaal top

Service
erik en peet bolk (Eindhoven )
20/07/2016
8

prijzen van de merkdealer zijn te hoog vandaar ook de cocurent van de vakgarage scheelt in onderhoud toch veel met de merk garage en de vakgarage !!! liggen stukken goedkoper en gebruiken ook originele onderdelen !!

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
19/07/2016
10

Er werken fijne mensen die weten wat ze doen. Er wordt van te voren verteld wat de kosten zijn. Prima bedrijf

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Ik krijg altijd een prijsopgave vantevoren. Ik kom niet voor verrassingen te staan. Er wordt me niks aangesmeerd als het niet noodzakelijk is en ik wil het niet. Ze herkennen me altijd al als ik binnenkom wandelen. Ik krijg evenveel égards als iemand die de allernieuwste prius heeft gekocht.

Service
Willem v deursen (Eindhoven)
19/07/2016
9

Je word altijd goed ontvangen door ervaren mensen in een prettige wachtruimte, en de werkzaamheden worden er altijd goed en correct uitgevoerd door echte vaklui, prima

Service
Anoniem
13/07/2016
9

De afspraak en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Goede service, klantvriendelijk

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Professioneel, snel en vriendelijk

Service
C van de Vosse (Eindhoven)
13/07/2016
8

omdat de medewerkers altijd zeer vriendelijk zijn en de service goed is

Service
Dhr. J.J.van der Weele (Eindhoven)
06/07/2016
9

kundig,vriendelijk,netjes enz.

Service
Jack van der Sanden (Geldrop)
06/07/2016
6

Slechte update navigatie van minimaal een jaar oud moet het nu zelf uitzoeken bij de inporteur

Verkoop
Theo Pluym (Eindhoven)
01/07/2016
10

Klantvriendelijk vakbekwaam en je wordt er altijd geweldig ontvangen meer als een goed vriend dan als klant en dat waardeer ik ook met een 10.

Service
Martien van de Meulengraaf (Best)
30/06/2016
8

Ben altijd goed en netjes behandeld , geen klachten.

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
10

top service. competent answers to all my questions. very helpful staff

Service
Anoniem
29/06/2016
7

Ik kwam van een servicebeurt aan mijn Prius. Ook waren nog een aantal aanvullende werkzaamheden nodig. Ik kreeg niet duidelijk van te voren te horen hoeveel deze werkzaamheden zouden kosten. Dit zag ik pas bij het betalen.
De werkzaamheden namen lange tijd in beslag. (Ik bleef erop wachten). Met de wachtruimte zelf is niks mis. (WiFi, koffie/thee, enz). Ik kon gewoon blijven werken.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg en perfect afgeleverde auto. prijs volgend afspraak ( zonder de extra werkzaamheden die nodig waren)

Service
mw C. Sebregts (Zeeland)
22/06/2016
10

Prettige service: duidelijke en volledige informatie. Er wordt niets gedaan dat niet nodig is. De mensen denken met je mee en proberen de kosten te beperken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Service
Myhreen (Helmond)
22/06/2016
10

goede service en klantgericht

Service
Jan Beekman (Eindhoven)
21/06/2016
9

een tien betekent dat er niets te verbeteren zou zijn.

Verkoop
Dhr. P.J.Zwankhuizen (Eindhoven)
20/06/2016
9

Vriendelijk. behulpzaam, goede voorlichting, kortom zeer goede ervaring.

Verkoop
Hein Verhoeven (Veldhoven)
20/06/2016
9

Ik ben op een prettige manier voorgelicht over de aan te schaffen wagen, Er werd ruim de tijd genomen. Proefrit was geen probleem. Aflevering van de auto verliep volledig naar wens.

Verkoop
Anoniem
15/06